CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan'ın seçim koordinasyon merkezi, Özkanlar Kavşağında hizmete girdi.

Açılışa, CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Önder Yüksel Eryigit gibi önemli isimler katıldı. Partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen açılış töreninde konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, CHP bayrağını Isparta Belediyesi'ne asacaklarını belirtti.

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor

Şehir içi ulaşım ücretlerinin yüksekliğine dikkat çeken CHP İl Başkanı Vedat Şenol, bu durumun vatandaşlar ve öğrenciler için sıkıntı oluşturduğunu vurguladı. CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı ise yaşanan değişimin Isparta ve Türkiye'de de gerçekleşeceğine inandığını ifade ederek, "Isparta artık alternatifsiz değildir. İsparta'da alternatif CHP'dir, Atakan Yazgan'dır" dedi.

Tüm engellere rağmen seçim koordinasyon merkezinin açıldığını belirten CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan ise, "Bu şehir geride kalmayı hak etmiyor, bu şehrin insanları mutsuzluğu umutsuzluğu hak etmiyor" şeklinde konuştu. Isparta'nın kaderini değiştireceklerini vurgulayan Yazgan, "Bu şehirde tek bir çocuk yatağa mutsuz girmeyene kadar çalışacağız. Sizlere söz veriyorum çok çalışacağız ve hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Atakan Yazgan'ın seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.