14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala Isparta’nın iddialı adaylarından Halkın Adamı Halkın Adayı Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir çalışmalarına dur durak bilmeksizin devam ediyor.

Gerek merkez de gerekse ilçe ve köylerde çalışmalarına devam eden ve Yeşil Isparta Projesini anlatmaya devam eden ve destek isteyen Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, yoğun seçim çalışmaları sırasında bir yandan da hem cenazelere katılıyor hem de asker uğurlama ve düğün törenlerinde hazır bulunuyor. Bu durum vatandaşlar tarafından  olumlu karşılanıyor.

“BİZİM ACIMIZDA DA, MUTLULUĞUMUZDA  DA HEP YANIMIZDA OLUYOR”

Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’in  diğer siyasiler ve milletvekilleri gibi olmadığını belirten vatandaşlar, “Aydemir bizim gözümüzde ve gönlümüzde bir başka. Düğünümüze de geliyor, cenazemize de katılıyor. Sevincimize de, üzüntümüze de ortak oluyor, bizleri yalnız bırakmıyor. Biz  diğer milletvekillerinin de böyle olmalarını isterdik ama bu zamana kadar olmadılar, Bağımsız Milletvekili Adayımız Mustafa Aydemir bizim içimizden biri . Her şeyimizde yanımızda oluyor, kendisinden Allah razı olsun. İnşallah yolu açık olur ve milletvekili seçilerek Parlamentoya gider. Böyle kişilerin Milletvekili olması lazım, kendisini destekliyoruz” şeklinde görüş belirtiyorlar. 

VATANDAŞIN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR

Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi

Bu arada Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, kendisinin halkın içinden gelen bir milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, “Halkın sorunu demek bizim derdimiz demektir. Onların acılı gününde de sevinçli gününde de hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.  Seçildikten sonra da bu böyle devam edecek, hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah onların destekleriyle 14 Mayıs’ta Milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisine gideceğiz ve Isparta’nın sorunlarının çözümü için orada canla başla çalışacağız” dedi.

aydemir-aday-1