TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinin iddialı isimlerinden olan ve adeta Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık el bırakmayan Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, “Yeşil Isparta” Projesi ile Isparta’daki tüm dengeleri değiştirdi. Söz konusu proje seçmenlerin de büyük ilgisini ve dikkatini çekerken, bu durumun sandığa olumlu şekilde yansıması bekleniyor. 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için zaman daralırken, adaylar da çalışmalarını iyice yoğunlaştırmış durumda. Çeşitli siyasi partilerden çok sayıda Milletvekili Adayının yanı sıra Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’de seçimin en iddialı  isimleri arasında yer alıyor.

Sahaya çıktığı ilk günden itibaren  gece gündüz demeden ilçe, kasaba, köy, çarşı-Pazar demeden çalışan ve adeta Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan  Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir özellikle Yeşil Isparta Projesi ile Isparta’da siyasi dengeleri değiştirmiş durumda. 

“AYDEMİR’İN PROJESİ BİZE İNANDIRICI GELİYOR”

Bu arada Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’in Yeşil Isparta Projesini çok olumlu ve inandırıcı bulduklarını belirten seçmenler ise, “Bizce yapılabilecek bir proje. Keşke Mustafa Aydemir Milletvekili seçilse de bu projeyi hayata geçirse, evsel enerji artık günümüzde çok önemli, her ay yüklü fatura ödemekten bıktık, Aydemir’in projesi hayata geçtiğinde bu yüksek faturalardan kurtulmuş olacağız, biz kendisini destekliyoıruz” şeklinde görüş belirterek bu kez oylarını Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’den yana kullanacaklarını söyleyenler de bir hayli fazla. 

YEDİŞEHİTLER VE GÜLİSTAN MAHALLELERİNDE PROJELERİNİ ANLATTI  

Bu arada Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir seçim çalışmaları çerçevesinde önceki akşam gece geç saatlere kadar Isparta’nın en büyük mahallelerinden olan Yedişehitler ve Gülistan Mahallelerindeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. Her girdiği kahvehanede büyük ilgiyle karşılanan ve büyük önem verdiği Yeşil Isparta Projesini tanıtan ve bu konuda halkın desteğini isteyen Aydemir,  “Cumhurbaşkanlığında istediğiniz yere verin biz sizin seçtiğiniz cumhurbaşkanıyla çalışırız ama milletvekilliğinde oyunuza talibiz. Yeşil Isparta projesi siyaset üstü bir projedir” dedi. 

EVSEL ENERJİ İLE ISINACAĞIZ

Kahvehane ziyaretlerinde Yeşil Isparta Projesine ilişkin detayları da paylaşan Aydemir, şunları söyledi:
“Isparta,  yenilenebilir enerji kaynakları bakımından şanslı illerin başında geliyor. Biz Isparta’nın tamamını rüzgar potansiyeli olarak taradık. Güneşde zaten Isparta, Konya, Burdur kuşağı olarak Türkiye’nin önde gelen illeri arasında geliyor. Rüzgarda zaten Isparta’mızın dört tarafı dağlarla çevrili olduğu için o konuda da şanslı. Muazzam rüzgar alan bölgelerimiz var. Buralara rüzgar tüpleri koyacağız. Yani yapımı kolay, avantajlı bir uygulama bu. Biz bunu yakın bir gelecekte yapmazsak üç yada beş yıl sonra buralara bunlar yapılacak, biz bunları yapmazsak yabancı ortaklı şirketler yapacak, holdingler yapacak. Biz bu yaptıklarımızı evimizden veya Kaymakkapı meydanından kafamızı kaldırdığımızda görme şansımız olacak, bunu bir yabancı  holding yapmış demek var bir de  bunu biz bunu yaparsak bunu biz başarırsak evimizin ısınmasını biz yaptık, biz başardık diyeceğiz. Doğalgazı bitireceğiz, evsel enerji ile ısınacağız. Halkın ortaklığı ile bu proje olacak. Cerab-ı Allah bu fırsatı bize vermiş bunu değerlendirmeliyiz. Vatandaş evinin penceresinden baktığında şükürler olsun bizim elektriğimiz buradan karşılanıyor diyecek ve bundan gurur duyacak. Rüzgar tüplerinin bize ait olduğunu göreceğiz ve gurur duyacağız. Bunu yapmakta bir sıkıntı yok, bu projeyi gelin hep birlikte yapalım.”

AYDEMİR BAĞIMSIZ ÇALIŞMA-1