Uluborlu Çakır Hasan Ortaokulu’nda öğrenim gören Delikkaya, '' Şanlı Bayram'' isimli şiiri ile Türkiye birincisi oldu. Delikkaya’ya, birincilik ödülü olarak diz üstü bilgisayar hediye edildi.

Uluborlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Sönmez, ‘Sudenur kızımızın bu başarısı ilçemiz ve ilimizdeki diğer öğrencilerimize de örnek teşkil eder’ diyerek açıklamada bulundu.

Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti

Müdür Sönmez; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılı münasebetiyle Türkiye genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon Yarışmalarında İlçemiz Uluborlu Çakır Hasan Ortaokulu 8-C sınıfı öğrencimiz Sudenur Delikkaya '' Şanlı Bayram'' isimli şiiriyle Türkiye 1. Olmuştur. Bu başarısından dolayı öğrencimizi ve ona emek veren değerli öğretmen ve okul idarecilerimizi tebrik ederiz. İnşallah kızımızın bu başarısı ilçemiz ve ilimizde diğer öğrencilerimize de örnek teşkil eder. Sudenur gibi nice yavrularımızın gelecekte ülkemizin sağlam ellere emanet edildiğinin de bir göstergesidir” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi