Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Gülistan Mahallesi pazarında esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Başdeğirmen, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi ve büyük teveccühü ile karşılaşan Başkan Başdeğirmen, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Isparta Romanlar Başkanı Ahmet Polat, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in yanında olduklarını ve tam destek verdiklerini belirtti. Polat, “Burada 2 bin hanemiz var. Bu görmüş olduğumuz yerde biz kimseden fayda görmedik. Hep zarar gördük. Tutunduğumuz kişilerden zarar gördük. Fakat sizden faydayı fazlasıyla gördük. Size teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. Bize el atanlar hep itelediler, ötelediler, bizimle görüşmeye dahi gelmediler. Önceden elimizi öptüler, şimdi de elimizi koparıyorlar. Değerli roman kardeşlerim, bizim başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir” ifadelerinde bulundu.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar da “Başkanım size dua ediyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetleri anlatmaya gerek yok, desteklerimiz sizinle. Allah sizden razı olsun. Hayırlısıyla kazanacaksınız. Oylarımız size. Siz geldiniz Isparta yaşanır bir hale geldi” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek, “Allah’ın izniyle desteklerinizle yeni dönemde daha da güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

Ülkelere ihracat verileri yayından kaldırıldı Ülkelere ihracat verileri yayından kaldırıldı

Belediye Bülten