10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Isparta Basınının 13 Ocak Cumartesi günü kendisine ait Basın Merkezine kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Baş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Isparta'dan İsrail Zulmüne Tepkiler Devam Ediyor Isparta'dan İsrail Zulmüne Tepkiler Devam Ediyor

“Bu gün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Öncelikle fedakarca gece-gündüz  demeden görev yapan tüm meslektaşlarımın bu gününü en içten dileklerimle kutlarken, her yıl kutladığımız Çalışan Gazeteciler Günümüzü bu yıl adeta bir bayram havası şeklinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çünkü kurulduğu 1978 yılından bu yana kendisine ait sabit bir  yeri olmayan zaman zaman geçici binalarda hizmet veren   Isparta Gazeteciler Cemiyetimiz bu yıl Belediye başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’in sayesinde 13 Ocak 2024 Cumartesi günü kendisine ait güzel bir Basın Merkezine kavuşuyor. Seçildiği günden bu yana Isparta Basınına karşı daima desteğini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Başkanımız Şükrü Başdeğirmen daha önce vermiş olduğu Basın Merkezi sözünü yerine getirerek bizlere Basın Merkezi kazandırdı. Cumartesi günü düzenleyeceğimiz törenle açılışını yapacağımız Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezimizin yapımını sağlayan ve bizlere tahsisini gerçekleştirecek olan ve her zaman bir dediğimizi iki etmeyen Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyor ve desteğinin artarak devam edeceğine olan inancımızı belirtmek istiyorum. Teşekkürler Sayın Başkan, Isparta Basını olarak bizlere kazandırdığınız bu eserinizi ve sizi hiçbir zaman unutmayacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.

Haber Merkezi