Isparta'da nöbetçi eczaneler (29 Nisan pazartesi) Isparta'da nöbetçi eczaneler (29 Nisan pazartesi)

Isparta’da Isparta Kent Hizmetleri Destekleme Derneği aracılığıyla, iş insanları ve hayırsever vatandaşların desteği ile ISUBÜ Eğitim Binası teslim töreni gerçekleşti.  

Teslim töreninde konuşan Başkan Başdeğirmen, ISUBÜ Eğitim Binası’nı yapmanın rahmetli Gazeteci Soner Toros’un fikri olduğunu belirterek, Toros’u anmayı unutmadı.

Başkan Başdeğirmen açıklamalarında; “Bundan tam bir buçuk yıl önce bu alanda sizlerle temel atarak buluşmuştuk. Bugün açılış töreninde birlikteyiz. Bu okulun başlamasında bana gelip; ‘Bu okulda bir kıvılcım yakmak ister misin başkanım. ISUBÜ yeni kuruldu, bu okula bir fiziken fakülte binası yapmak yakışır size’ dedi. O zaman belediye başkanı olarak bunu yapmamızın mümkün olmadığını söyledim. Dedim ki; ‘Belediyede böyle bir bütçe yok ancak vatandaşlarımızla yapabiliriz’. Fikir gerçekten çok hoşuma gitmişti. ISUBÜ Üniversite’mize bir kıvılcımı Isparta Halkı olarak beraber yapmak, bir kıvılcım olsun, bir başlangıç olsun. Bunu söyleyen arkadaşımız yanımızda değil. Soner Toros kardeşimiz bana bu fikri verdikten sonra vefat etti. Ona da Allah rahmet eylesin. Eğer bugün sağ olsaydı burada en önde yer alan insanlardan birisi de o olacaktı” ifadelerine yer verdi.