Eğitim Haberleri

Eğitim haberleri ve güncel Eğitim gelişmeleri, Eğitim ile ilgili tüm video, Eğitim fotoğrafları ve Eğitim haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

İlimizin istihdam ve mesleki eğitim durumunun görüşüldüğü, yeni kararlar ile yol haritasının belirlendiği 2024 yılı 4. Dönem İl İstihdam ve...

Isparta

Cumhuriye Halk Partisi Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Eğitim Maratonu ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Isparta

Isparta Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Shopsa Akademi işbirliğiyle Dijital Pazarlama ve e-Ticaret Semineri düzenlendi.

Isparta

Dört yıl önce güçlendirme çalışmaları yapılan Zehra Ulusoy ve Yedişehitler İlköğretim okulunda yeniden güçlendirme çalışmaları başladı.  Eğitim-İş Şube Başkanı Baki...

Isparta

Yeni eğitim öğretim yılı için çocuğunu okula kaydettirecek velilerin gerçek dışı adres beyanının önüne geçmek için ön inceleme uygulamasına başlandı.

Isparta

SDÜ'de “II. Eğitim-Öğretim Süreçlerini Değerlendirme ve Güncelleme Çalıştayı” Gerçekleştirildi.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Birimi tarafından birim kalite komisyon başkanlarına hizmet içi eğitim verildi.

Isparta

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan El Sanatları Kursunu başarıyla tamamlayan 16 kursiyer belgelerini alarak el emeği ürünlerini sergiledi.

Isparta

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem karne töreni yarın yapılacak. Isparta’da binlerce öğrenci karne alacak.

Isparta

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında, 34’üncü Dönem Komando İhtisas kursiyerleri zorlu eğitimden geçti.

Isparta

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Mesleki Eğitim Şenliği’nin 3.’sü gerçekleştirildi.

Isparta

Yalvaç’taki çiftçilere buğday, arpa ve nohut yetiştiriciliği,  hastalık ve zararlılarla mücadele konularında eğitim düzenlendi.