Isparta'nın merkeze bağlı Sav Kasabası’nda belediye tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı. Kasabanın giriş - çıkış yolları asfaltlandı. 8 kilometrelik asfalt çalışması sonrası yollar araç trafiğine açıldı.

Yapılan çalışmalarda altyapısı tamamlanan Mancarlık Mahallesi, Mancarlık ve Azıtepe ara sokak yolları, Harman konutları arka yolu asfaltlandı.

Sav kasabasının gün geçtikçe büyüdüğüne dediğine Sav Belediye Şakir İpekçi “ Sav kasabamızda yüzde 95 doğalgaz bağlantısını bitirdik. Hedefimiz en kısa sürede yüzde yüze ulaşmak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Kasabamız içerisinde eski kanalizasyon hatlarını tamamını yeniledik. Vatandaşlarımıza sağlıklı içme suyu ulaştırabilmek için bütün su hatlarımızı yeniledik. Vatandaşımız için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Sav Kasabasının gelişme büyük rol oynayanlara teşekkürlerini ileten Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar, Isparta Valisi Aydın Baruş, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Milletvekili Osman Zabun, Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Abdullah  Çelik ve personeline, Yol şube müdürü Turgut Kara ve ekip arkadaşlarına, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, Antalya Karayolları 13. Bölge Müdür V. Mustafa Dedeoğlu, Isparta Karayolları Şube Müdürü Adem Aydemir, Kurumlara ve şahışlara hizmetleri için teşekkür ederim” dedi.

Bim Market Haftanın İndirimli Ürünlerini Paylaştı Bim Market Haftanın İndirimli Ürünlerini Paylaştı

AK Parti Belediyeciliğinin örnek kasabalarından birisi olan Sav’da geleceğe yönelik vizyoner projeler uygulanmaya devam ediliyor.