Önceki gün yazdığım yazının ne kadar haklı, bahsettiğim konunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm.
 
Ben diyorum ki: Eleştiriye saygım var ama iftira atmayın; mantıksız ve insafsız söylemlerde bulunmayın. Bu şekilde davrananları da sert bir şekilde eleştirdim. Ama bunu dahi anlamamışlar ve beni ukalalıkla, eleştiriye tahammülsüzle, taraflı yazı yazmakla suçlamışlar.
 
İşte bende bunu söylüyorum. Hala anlamak istemiyor, anlamıyorlar. Eleştirin saygım var ama hala doğru olmayan şeyler yazıyorlar.
 
Hiç önemli değil ama benim anlatmak istediğim şeyleri tam anlamıyla ortaya koyuyorlar. Biri de demiş ki:"Gazeteciliği bırak." Emrin olurabi, bıraktım.
 
Bakın değerli okurlar, değerli arkadaşlar, çok değerli muhaliflerim, beni sevenler - sevmeyenler: Mesele, şahıs meselesi değil. Mesele Isparta meselesi. Gelin bırakalım bunları da bu il nereye gidiyor, ona bakalım.
 
Ben zamanında Milli Eğitim'deki aksaklıkları, sorunları yazarken, sizler arkamdan konuşuyor, birileri ile dedikodumu yapıyor, iftira atıyordunuz. Şimdi, "Milli Eğitimdeki bu boşluğun yaratılmasında senin payın var" diyorsunuz.
 
Sizler o zaman kaçak güreşmeseydiniz, net tavır koyabilseydiniz, bana başka, müdür beye başka konuşmasaydınız, sorunlar çözülür, ciddi adımlar atılırdı. Peki ya şimdi ne yapıyorsunuz, aynı yoldan gidiyorsunuz. Gidin bakalım nereye kadar gideceksiniz. Milli Eğitim'deki gelişmelerin vebalini nasıl ödeyeceksiniz?
 
"Sana ne, bu ilin Milli Eğitim Müdürü var, Valisi var" diyebilen bir mantıkla Isparta’yı bir adım ileri götüremeyiz.
 
Bırakalım her şeyi çözüm arayalım. "Ne olacak 17 Eylülde karmaşa olur, sonra düzelir" mantığı ile nereye kadar gideceğiz? Göreceksiniz Isparta eğitimi, çocuklar neler kaybedecek?
 
Ben doğru bildiklerimi yazdım, yazmaya devam edeceğim. Yarın Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer'in bir açıklamasını sizlerle paylaşacağım. Sayın Bakan diyor ki:"11 ilde gerekli alt yapıyı sağlayamadık. Diğer illerde derslik başına öğrenci sayısı 25 - 35 arası olacak." Sayın Bakan galiba Türkiye'yi henüz bilmiyor Ya da Ankara'dan öyle gözüküyor.