Isparta'da kendini bilmez kişi veya kişiler, parklara zarar vermeye devam ediyor. 

Toplum ve görgü kurallarından bi haber bazı kişiler tarafından umuma açık herkesin kullandığı alanlar tahrip ediliyor. Çünür mahallesinde parklarda çimlerin ve çiçeklerin sulandığı fıskiyelere bazı kendini bilmez kişiler tarafından zarar verildi.

Isparta’nın birçok mahallesinde olduğu gibi Çünür mahallesinde de aynı manzara ile karşılaşılıyor.

Çünür mahallesi sakinleri de artık bu sorumsuz kişilerden bıktı. Mahalle Muhtarı Hasan Derebek; mahalle sakinlerini parklara zarar veren kişileri gördüklerinde mahalle muhtarlığına ve zabıta ekiplerine bildirmeleri husussunda uyardı.

Muhtar Derebek; “Çok değerli mahalle sakinlerimiz; mahallemizdeki parklarda veya orta refüjdeki sulamaların fıskiyelerinin bazı kendini bilmezler tarafından kasıtlı kırıldığı, milli servetimize zarar verdiği gözlenmiştir. Maddi değeri olduğu kadar güllerimizin ve çimlerimizin sararmasında manevi değeri olan bu yerlerimizin kasıtlı kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından kırıldığı, çalındığı, zarar verildiği görülmüştür. Lütfen bu kişi veya kişileri görenler muhtarlığımızı ve 153 zabıta karakolumuzu da arayarak bilgilendirmelerini rica ediyoruz. Mahallemiz için üzücü bir gelişmedir” dedi.

Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek Tel: 0541 958 88 18

Haber32 – Özge Kılınç

Döviz Piyasasında TL Denge Kazanıyor Döviz Piyasasında TL Denge Kazanıyor