Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte

"Buğday Tanesi", henüz bir bebekken buğday tarlasında çıkan yangın sonucu vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Serkan’ın hayata tutunma mücadelesini ve kendi gibi olan milyonlara umut olma hikayesini anlatmaktadır.

Film dün saat 10.30’da  Eğirdir halkına açık olarak  Altınkum Düğün Salonunda izleyicisiyle buluştu. İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ında katılımıyla, kendi hayatından kesitlerle engelli bireylerin yaşam zorluklarını anlatan ‘BUĞDAY TANESİ’ filminde anlatıldı.

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve Memur-Sen İl Temsilciliğinin  organize ettiği film gösterimine Eğirdir Belediye Başkanvekili Hakan Yıldırım, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Gök, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

İstanbul Milletvekili Serkan Bayram filmi izleyen misafirlere teşekkür ederek hayallerinizden vazgeçmeyin, diyerek hayatından bazı kesitleri izleyicilerle paylaştı. Film gösterimi sonunda Eğirdir Belediye Başkan Vekili Hakan Yıldırım Milletvekili Serkan Bayram’ı tebrik ederek çiçek takdiminde bulundu.