Dün gün boyu Yalvaç’ta seçim çalışması sürdüren CHP’liler, ‘14 Mayıs Pazar Akşamı Bütün Isparta’nın ve Türkiye’nin Yüzü Gülecek’ mesajı verdiler. Yalvaç’ta Pazar yerinde de pazarcılarla ve vatandaşlarla görüşen milletvekili adayları, ‘Umut Biziz’ dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta 28. Dönem Milletvekili adayları gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ YALVAÇ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI 

CHP Milletvekili Adayları, ilçe yönetimi ve çok sayıda partilinin katıldığı Seçim Koordinasyon Merkezi dualarla açıldı. Açılış konuşmasında 14 Mayıs'tan itibaren Türkiye'nin, Isparta'nın daha da güzel olacağının altını çizen milletvekili adayları seçim koordinasyon merkezinin Yalvaç ilçesine hayırlı olmasını dilediler.

PAZARCI ESNAFI DA VATANDAŞTA ÇARESİZ!

CHP Milletvekili Adayları Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan, mahalle , Pazar ziyaretlerini hızlandırdı.
CHP Milletvekili Adayı Tamer Cantekin,CHP Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldızhan, CHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı ve partililerle Yalvaç Pazarına giden milletvekili adayları, Pazar esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Vatandaşlarla ekonominin son durumuyla ilgili eleştirileri değerlendiren CHP Milletvekili Adayları Cantekin ve Yıldızhan, “Vatandaşımız ekonomik zorluklardan dolayı bunalmış, Fiyatlar tavan yapmış durumda. Bu pahalılıkta geçim oldukça zor. Hem esnaf hem vatandaş çaresiz durumda. İnşallah 14 Mayıs akşamı yüzümüz gelecek” dedi.

CHP'NİN GENÇLERİ HER GÜN SAHADA

Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kalırken Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tam kadro sahada seçim çalışmalarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere yönelik çalışmalara hızla başlayan CHP ekipleri, oylarını artırmak ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı seçtirmek için Isparta'yı karış karış gezerek oy istiyor.

Milletvekili adaylarıyla birlikte Isparta'da adım atmadık yer bırakmayan gençlik kolları üyeleri, broşür dağıtarak halkı bilgilendiriyorlar, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini vatandaşlara iletiyorlar. 
2fd930e1-7ede-46ba-8a20-07757f330432d891bf63-e5c5-499b-b581-d9591d1916544da0f3b2-1b2a-4b5a-8bd8-08ecd9d1ab9c