CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, her yıl onlarca insanın hayatını kaybettiği Dereboğazı Yolu'nun tamamlanması için iktidara sert bir tepki gösterdi.

Chp Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, "İktidar her seçim zamanı Dereboğazı Yolu'nu vaat olarak sunuyor, ancak yıllardır bu yol Isparta'nın kanayan bir yarası haline geldi. Orada kaybedilen her can, iktidarın sorumluluğundadır." ifadelerini kullandı.

Artık Dereboğazı Yolu'nun tamamlanması gerektiğini vurgulayan Şenol, "Eğer gerekirse yıllar önce olduğu gibi bir eylem yaparak bu konuda sesimizi duyuracağız, daha önce yaptık ses getirdik, inşaatı kısmi olarak başlattık, yine eylem yaparız" dedi.

728xauto-3

GEÇMİŞTE NE OLMUŞTU?

Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte

2012 Yılında Isparta-Antalya kara yolunun duble yol haline getirilmemesine tepki gösteren sivil toplum örgüt üyeleri, kazma küreklerle eylem yapmışlardı.

Isparta Kent Konseyi tarafından Isparta-Antalya kara yolu Sav beldesi mevkisinde düzenlenen eyleme, Dönemin CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kent Konseyi Başkanı Mahmut Bülbül ile siyasi parti temsilcileri, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencileri ve vatandaşlar katılmıştı.

Ali Rıza Cesur