Voleybol Maç Takvimi Voleybol Maç Takvimi

Deri Ceket Fiyatları

Tasarlanan deri ceketler doğal ya da suni deri olmasına göre fiyatlarında değişiklik gösterir. Ayrıca deri ceket fiyatları doğal ceket olduğu takdirde suni deriye göre fiyat farkı daha çok olacaktır. Doğal deri; dayanaklıdır, eÅŸya deposu, kolay deforme olmaz, yumuşaktır, nefes alan bir yapıya sahiptir ve uzun ömürlüdür. Deri doğal olduğundan doğaya zarar vermez ancak suni deri doğaya zarar verir. Rezon Deri olarak erkek ve kadınlara özel tasarlanarak satışa sunduğumuz hakiki deri ceketler, sizlere asaletli, lüks ve şık bir hava taşır.

Rezon Deri İstanbul deri ceket , yumuşak bir dokuya sahiptir. Suni deri gibi plastik kokmaz ve kendisine has bir kokusu vardır. Kolayca yırtılma ve kopma yapmaz. Her noktanın kendine has bir dokusu vardır. Suni deri gibi ateşe tutulduğunda hemen tutuşma yapmaz. Firmamız tarafından tasalanan hakiki deri ceketler, kendisini uzak mesafeden bile gözlere çarpacak şekilde tasarlandı. Ayrıca ceketlerde kullandığımız deriler doğal olduğu için suni deri gibi doğaya zarar vermez.

Hakiki ceket fiyatları tasarımına, maddesine, derinin kalitesine göre birçok etkeni göz önüne alarak fiyatlandırma farkına uğrar.  Rezon Deri olarak tasarladığımız ceketler; piyasada satılan doğal deri ceketler arasında cebinizi daha az boşaltacak ve kalitenizi daha da arttıracak şekilde tasarlandı. Erkeklere ve kadınlara özel tasarladığımız ceketler, dolabınızın aranan nadide parçası haline geldi. Her bireyin dolabında bulundurması gereken bu nadide parçalar kesinlikle suni deriden olmamalı. Suni deri, belirli birkaç kimyasalın işleme sokulması ile elde edilen doğal deri benzeri malzemedir. Aynı zamanda sentetik deri adını da almıştır. Suni deriler kanserojen maddeler içerir. Suni deri kullanılarak yapılan bir üründe; koku, bakteri ve mantar gibi olasılıklar yaşanabilir. Ayrıca suni deri dayanıksızdır ve kullanıldıktan kısa bir süre sonra solma, renk atma, soyulma gibi durumları kaçınılmaz olarak yaşatır. Sağlığınız, kaliteniz ve doğa için suni deri tercih etmeyiniz. Rezon Deri ceketlerini dolabınızın başköşesine koyarak kendine has kokusunu dolabınıza yaydırabilir ve sağlıklı, uzun bir kullanım sağlayabilirsiniz.