Isparta Müftülüğü, cami hizmetlerini yürüten din görevlilerinin vaaz becerilerini geliştirmek, daha verimli ve etkin din hizmeti sunmalarını sağlamak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek amacıyla “Hizmet İçi Eğitim Kursu” düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde personelin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak, etkili ve verimli bir din hizmeti sunabilmek amacıyla dönemsel olarak hizmet içi eğitim faaliyetlerine devam ediliyor.

İlimiz Müftülüğünde derse katılan İl Müftü Vekili Halil Taş, ‘’Din görevlilerinin yeterliliklerini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim kurslarına devam edileceğini belirterek, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın koordinesinde din hizmetleri sınıfında çalışan personelin yeterliliklerini ortaya koyabilme, dini verilerle birlikte, bilimsel verileri de dikkate alarak kullanabilen, insanları birleştiren ve kuşatıcı bir din hizmeti sunmak amacıyla hizmet içi eğitim kursuna başladık. Kursun verimli olmasını temenni ederek kursa katılan hocalarımıza başarılar diliyorum." dedi.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret

Haber Merkezi