Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde Diyanet-Sen Isparta Şube Yönetiminin düzenlediği, yemekli programa, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali YILDIZ katıldı.

Gökçay Mesireliği Konakpark Restaurant'ta düzenlenen programa çok sayıda din görevlisi katılırken, programda ilk sözü Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN aldı.

Tosun, şu ana kadar yapılan etkinlikleri ve faaliyetleri dile getirdi. 'Bu tarz faaliyetlerin, görevde olduğumuz müddetçe devam edeceğiz' diyerek vurgulayan Tosun, sözü Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali YILDIZ'a devretti.

Yıldız, 'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından, Memur-Sen Konfederasyonu olarak, pek çok gönüllü üye ile birlikte yaraları sarma gayretini gösterdiklerini, bunu Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonu sayesinde yaptıklarını da belirtti. 

Sendikal kazanımların ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda hizmet kolunun çözüm bekleyen sorunları ile teşkilatın beklentileri konuşuldu.

Öte yandan, yapılan zamlara ve Katılım Bankasının zorluklarına da değinen Yıldız; haftalık-yıllık izinler konusunda da personelin çok sıkıntı yaşadıklarını, bu hususta da kendilerine çok şikayet geldiğini, bunun için uğraş vereceklerini de söyledi.

Çeşitli personele takdirnamelerinin takdimi, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve misafirlere yemek ikramı neticesinde program, son buldu.