Babalar Günü’ münasebeti ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün daveti üzerine mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve Huzurevi sakinleri ile genç muhtarlar kahvaltıda bir araya geldi.

Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesislerinde gerçekleşen anlamlı programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök yaptığı konuşmada; ‘İnsanlar eğer sevgi bağı varsa, eğer bir araya gelmek istiyorlarsa bir sebep vesilesiyle bir arada bulunur ve gelinir. Bizde bugün ‘babalar günü’ vesilesiyle hem mahalle muhtarlarımız hem de mahallelerimizdeki gençlerimizle birlikte olalım dedik. Sizler bizleri her türlü fedakarlığa katlanarak bugünlere kadar getirdiniz, bugüne kadar ülkeyi siz imar ettiniz ama bunda sonrası için gençlere daha güzel bir Türkiye bırakmak için bizler nöbet başındayız şu anda, hep beraber çalışıyoruz, koşturuyoruz. Ama hepimizin ortak bir hedefi var ki, bu insanların huzur ve güven içinde, refah içinde geleceğe aktarma yönünde. Bu anlamda programa katılımlarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Babalar Gününüz kutlu olsun, Allah sizlere sağlık sıhhat versin.’ İfadelerinde bulundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ise yaptığı konuşmada; ‘Değerli Belediye Başkanım, çok kıymetli büyüklerimiz. Her yaştan, her mahalleden bugün babalar günü vesilesiyle bu güzel ortamda Eğirdir’imizin gözbebeği, Eğirdir Gölü’nün kıyısında Sosyal Tesisimizde sizlerle birlikte bir kahvaltı programında beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Böylesi bir programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımı, Belediye Teşkilatımız olmak üzere hepsine çok teşekkür ediyoruz. Ve sizlerle daha çok bir arada olma gayretinde ve ümidinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hepinize saygılar sunuyor, büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Babalar Gününüz kutlu olsun.’ dedi.

6 Ay Ertelemeli Borç Kapatma Kredisi Şartları Açıklandı 6 Ay Ertelemeli Borç Kapatma Kredisi Şartları Açıklandı

Yazla Mahallesi sakinlerinden emekli Osman Köse; ‘Gelen giden başkanlar tarafından ne ihtiyarlar, ne babalar, ne dedeler hatırlanmadı. Bunu hatırlayan ve bu organizasyonu tertip eden Başkan Veli Gök’e teşekkür ediyorum.’ İfadelerini kullandı.

Yazla mahallesi sakini emekli imam Arif Eroğlu’nun dualarıyla birlikte program sona erdi.

Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesislerinde gerçekleşen program sonrası Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök programa katılan misafirlerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet ettiler.