Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

Isparta SDÜ Üniversitesinde eğitim alan 45 kişilik yabancı uyruklu üniversite öğrencisi farkındalık oluşturmak adına 12.08.2023 tarihinde Isparta’dan Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanlığı İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne bağlı Çevre Temizlik Birimi ve Park ve Bahçeler Birimi’nin çalışmalarına katılarak çalışmalara destek verdiler.

Eğirdir Belediyesi tüm imkânları ile ilçe halkının sağlık huzur ve temizliği açısından çalışmalarını sürdürürken, İlçeye gezmek için gelen tüm misafirlerin ve ilçe halkının çevre temizliği konusunda daha duyarlı olunması, Belediye yetkililerine yardımcı olunmasının önem arz ettiği açıklandı.

Çalışmalara Eğirdir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar KESİKTAŞ, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne bağlı olan Çevre Temizlik Birimi, Park ve Bahçe Birimi 20 kişilik personel ile birlikte katılarak Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erhan SAVRAN, Destek Hizmetleri Müdürü Gamze GÖKSU çalışmalara destek verdi.

Etkinlikte dikkat çeken doğal yaşam alanı olan mesirelik alanlar, insanlar tarafından doğaya atılmış çöpler ile kirletildiği, çöplerin gelişi güzel etrafa bırakıldığı, çöp konteynerlerine bırakılmadığı gözlendi. ‘Doğayı temiz tutalım ki, temiz bulalım’ çevre temizliği etkinliği sonrasında ‘Sıfır Atık Parkı’na gelinerek ‘renkli dünyalar renkli düşler’ adına öğrenciler ile birlikte parkta bulunan kanaletlere doğal resimler ekleyerek farkındalık oluşturuldu.

Bu yapılan etkinliklerden sonra Öğrenciler Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan SAVRAN’a, Destek Hizmetleri Müdürü Gamze GÖKSU ve personeline, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar KESİKTAŞ’a ve Personellerine teşekkür ettiler.