Eğitim gönüllüsü Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, 2023/2024 eğitim öğretim yılı kayıtlarının başladığını ve bu noktada tercihlerin sonuçlandığını, okulumuzu toplam 96 öğrencinin tercih ettiğini, bu yüksek tercihten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.  Boyacı, “okulumuzun atölyesi bitmek üzere ve yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz tarafından kullanılabilecek. Yapılan atölyeden dolayı Isparta Valimize ve Isparta İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederiz” dedi.

Okulun yurdunun da yapıldığından bahseden Boyacı, “il dışından okulu tercih edecek öğrenciler için yurdun tamamlanması adına Isparta Valimiz Sayın Aydın Baruş ve Isparta İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Baydur’dan desteklerini bekliyoruz” dedi.

Tercih eden yeni öğrenciler sayesinde ara eleman sorununun azaldığından bahseden Boyacı, sanayimiz içerisinde eğitim vermekte olan okulumuzun güvenlik açısından çok güvenli olduğunu söyledi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den okula halı saha yapılması için söz aldıklarını belirten Boyacı, “halı sahanın yapılması içinde sayın Belediye Başkanımızdan yardımlarını bekliyoruz” dedi.

Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Uçtu Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Uçtu

Kız çocuklarının da okulda eğitim gördüğünden bahseden Boyacı, ailelere çağrıda bulunarak “çocuklarınızı okulumuza güvenle gönderebilirsiniz” dedi. Sanayi esnafının okula her zaman destek verdiğini söyleyen Boyacı, son yapılan İl İstihdam toplantısından okulumuza Lojistik bölümünün açılması kararının alındığını, alınan bu karardan dolayı başta Vali Aydın Baruş olmak üzere il istihdam kuruluna katılan tüm devlet erkanına ve okulun her zaman yanında bulunan ve destekleyen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ile Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin’ e teşekkür etti.

Okulun proje okulu olduğunu hatırlatan Boyacı, yeni nesil elektrikli ve hibrit motorların eğitiminin verildiğini ayrıca yetkili servislerde staj imkanı sağlandığını, elektrikli ev aletleri bölümünde okuyan öğrencilerin yetkili servislerde staj yaptığını söyledi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsasının okula destek verdiğini söyleyen Boyacı, okulda başarı sağlayan öğrencilere burs verildiğini belirtti.

Ek tercih döneminde öğrencilere ve ailelerine seslenen Boyacı, TOB okulunu tercih etmenin birçok nedenini olduğunu ve okulu tercih eden öğrencilerin staj, burs, gezi, atölye, barınma ve işe yerleşme gibi birçok şeyden faydalanacaklarından bahsetti ve “okulumuz Isparta’mızın ve bölgenin parlayan yıldızıdır” dedi.