TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor

Ancak, bu değişimlerin bazen olumsuz sonuçlar doğurduğu bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda, sosyal medya üzerinden birçok kadına istek gönderen bir adamın deneyimi, bu durumu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu adam, iddialara göre tam 1 milyon kadın tarafından reddedildiğini söyledi. Ancak kimse ona inanmadı. Reddedilmenin ardından, durumunu kanıtlamak için bir arkadaşlık uygulamasında kadınlarla olan eşleşmelerini paylaştı. İlginci, paylaştığı istatistiklerde tam 1 milyon 20 bin 48 kadınla eşleşmeyi denemiş, ve bu denemeler sonucunda sadece 719 kişiyle eşleşmeyi başarabilmiş. Ancak bu noktada ilginç bir ayrıntı daha var: 719 kadından sadece 217 tanesinden bir cevap alabilmiş. Ve bu 217 kadından yalnızca bir kişi buluşmayı kabul etmiş. Ancak o buluşmadan da olumlu bir cevap alamamış. Amerika'da yaşayan bu adamın sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikleri forum sitelerinde gündem oldu. Herkes bu adama yardım etmek için çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Isparta'da Yaşam Koçu Emine Erdoğan, günümüzde erkeklerin sosyal medya üzerinden birçok kişiye istek gönderdiğini ve bunun nedeninin niyetin ciddiyetsiz olması olduğunu belirtiyor. Bu yüzden erkekler sosyal medya üzerinden kadınlar tarafından rededilmekten çekinmiyor. Kadınların ise sosyal medyadan vakit geçirmek veya parasal destek sağlamak amacıyla bu istekleri kabul ettiğine dikkat çekiyor. Bu durumun ilişkilerin kalitesini düşürdüğünü ve ayrılıklara yol açtığını vurguluyor.

Erdoğan, bu konuda kadın ve erkeklerin dikkatli olmaları gerektiğini, niyetin önemli olduğunu ve niyeti ciddi olan ilişkilerin daha sağlıklı olduğunu ekliyor. Ayrıca, kadınların sosyal medya üzerinde gelen istekleri cesaret olarak algılayabileceğini, ancak bu durumun istenmeyen sonuçlara yol açabileceğini hatırlatıyor.

Haber/Ali Rıza Cesur