Geçtiğimiz yıl 21 Ağustos'ta Kepez ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, esnaflık yapan Mehmet Yavlak, boşanma aşamasında olduğu i Sümeyye Yavlak'ı zincir markette bıçaklayarak öldürdü. Cinayet, mahkemeye taşındı.

Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi

Olay, Yeni Emek Mahallesi'ndeki bir zincir markette meydana geldi. Uzun süredir geçimsizlik yaşayan ve boşanma sürecinde olan çift arasında sabah başlayan tartışma, akşam saatlerinde cinayetle son buldu. Mehmet Yavlak, eşini takip edip markete girdi ve burada defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Cenazesi Isparta'ya gönderilen Sümeyye Yavlak, burada toprağa verildi. Olayın ardından kaçan Mehmet Yavlak, bir gün sonra polis tarafından yakalandı. İfadesinde uyuşturucu etkisi altında olduğunu belirten Yavlak, mahkemeye sevk edildi.

Mahkemede yapılan duruşmada sanık Mehmet Yavlak, eşiyle geçimsizlik yaşadıklarını ve uyuşturucu kullanımından kaynaklı sürekli tartışmalarının olduğunu ifade etti. Uyuşturucu madde kullanımını bırakmak için tedavi gördüğünü ancak başarılı olamadığını belirten Yavlak, olay anını hatırlamadığını söyledi.

Haber Merkezi