Yapışkanlı Folyo Baskı, Araba ve Kişiye Özel Sticker Baskılar Dijitalya’da

Dijital baskı söz konusu olduğunda ihtiyaçlar büyük bir önem arz eder. Kullanılan malzemenin kaliteli olması kadar, doğru ürünün doğru yerde kullanılması da son derece önemli olacaktır. Bu sebeple söz konusu olan dijital baskı türlerini iyi bilmeli ve ona göre tercih etmemiz gerekmektedir.

En Ayrıcalıklı Baskı Seçenekleri

Geniş kitlelere yapılacak tanıtım ve reklam söz konusu olduğunda, son dönemlerde folyo baskı çok sık tercih edilmektedir. Folyo baskı, uzun süre boyunca kalıcı olması, kolay uygulanabilir olması ve  daha canlı renklere sahip olması nedeniyle küçük – büyük pek çok alanda tercih edilen ürünler arasında yer alır.

Bir diğer baskı türü ise vinil baskı olarak dikkatleri çeker. Vinil baskı ise, daha çok geçirgenlik özelliği bulunmayan folyo baskıya benzeyebilir. Kullanılan malzemeler, halk arasında pankart olarak adlandırılan malzemeye benzer. Yalnız çok çok büyük alanlar için vinil baskı tercih edilebilmektedir. Folyo baskıya kıyasla vinil baskı, daha baskın ve renkli olurken, folyo baskı sabit bir zemine ihtiyaç duyar.

Sert Yüzeyler Söz Konusu Olduğunda

Şüphesiz sert yüzeyler söz konusu olduğunda akıllara iki çeşit baskı gelir. Bunun ilki uv baskı son dönemlerde daha çok kitap, kutu, cep telefonu kılıfı gibi sert ve çok kullanılan zeminlerde tercih edilir. Burada baskı makinesinin büyüklüğüne bağlı olarak ürün seçeneği değişiklik gösterebilir.

Aynı zamanda kaliteli bir uv baskı makinesi; kalem gibi, rozet gibi düz olmayan yüzeylere de üst düzey başarı ile baskı işlemini gerçekleştirecektir.

Bir diğer sert yüzey baskısı ise sticker baskı olarak ön plana çıkar. Uv baskının aksine sticker baskı, kullanıldıktan sonra çıkarılabilmektedir. Tabii ki, bu işlem için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini de özellikle belirlemek son derece önemlidir.

Kişiselleştirilen Alanlar

Son dönemlerde daha çok kişiye özel duvar kağıdı gibi seçeneklerde çok sık tercih edilir. Doğru yöntemler kullanılarak hem kendiniz açısından güzel bir görüntü elde eder hem de duvarınızı daha çekici bir hale getirirsiniz. Bu bakımdan kişiye özel duvar kağıdı seçenekleri de göz ardı edilmemesi gereken reklam seçenekleri arasında yer alır.

Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı! Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı!