Geçtiğimiz günlerde ORC Araştırma şirketinin yaptığı ankette Zafer Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu'nun isminin olmadığı dikkatleri çekti. Konuyla ilgili Başkan Adayı Gökmenoğlu'ndan sert tepki geldi.

Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış

Başkan Adayı Gökmenoğlu yaptığı açıklamada; ''Biz bu anket firmasının yaptığı anketi kabul etmiyoruz. Halkı alenen kandıran, manipüle eden bir anket. Bu firmanın yaptığı anketlere güveni olsa 2019 yerel seçimlerinde bir çok ilde yayınladığı anketleri Twitter (X) hesabından silmezdi, web sitesinde geçmişe dair yapılan tüm anketleri görebilirdik. Ancak biraz araştırma yaptığımızda firma sadece tahminlerinin yakın çıktığı anketleri tutmuş geri kalan tüm illerin anketlerini silmiş hep. Isparta için yapılan bu anket de 2019 yılında yaptıkları gibi halkı manipüle etmek, kandırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.'' ifadelerine yer verdi.

Gökmenoğlu, anketin detaylarının nasıl ve neye dayanarak yapıldığını merak ettiğini söylerken, ilginçtir ki her ilde sadece İyi Parti'nin sözde yükselişini göze batıran anketlerin olduğunu ancak 2019 yılındaki seçimlerde hiç bir anketin tutmadığını dile getirdi.

Sözlerine devam eden Gökmenoğlu; ''Biz Isparta sokaklarında halkımızla yapıyoruz anketi ve en doğru anket de sokaktaki Ispartalı hemeşehrilerimin gönlünde saklı olduğunu da biliyorum. Bizim yükselişimizden rahatsız olan bir takım siyasiler altı boş, halkta karşılığı olmayan üstelik halkı kandırarak çeşitli hileye başvurmaktan da asla çekinmiyor. Ama artık Isparta halkının kandırılmasına, boş vaatlerle oyalanmasına asla müsaade etmeyecğeiz. Isparta'da zafer bizim olacak.'' açıklamalarında bulundu.

Son olarak Gökmenoğlu; ''Ben ıspartalı hemşehrilerime sormak istiyorum, bu anket firmasının yakın olduğu siyasi partiyi hangisidir? Ispartalı hemşehrilerim bu naket firmasının hangi siyasi partiye yakın olduğunu da çok iyi biliyordur.'' diyerek sözlerine son verdi.

Haber Merkezi