Gül Küçük Sanayisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOYACI ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Valisi Aydın BARUŞ’ u makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Gül Küçük Sanayisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOYACI, "bizleri makamına kabul ettiğinden dolayı sayın Valimize çok teşekkür ederiz. Sanayimiz içerisinde eğitim vermekte olan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Atölyesinin ve Yurdunun yeni eğitim öğretim yılı başında açılacağının müjdesini sayın Valimizden aldık.

Atölye ve Yurdun okulumuza kazandırılmasında emeği geçen başta sayın Valimiz Aydın BARUŞ’ a, geçmiş dönemde Isparta da görev yapmış Valilerimize, Isparta İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan BAYDUR’ a ve tüm devlet erkanına esnaflarımız, üyelerimiz ve yönetimim adına çok teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

Sanayimizde ve diğer sanayilerde faaliyet gösteren esnafların yanlarında çalıştırdıkları, ülkemizde misafir olarak bulunan yabancı uyruklu vatandaşların işyeri sahipleri tarafından Meslek okullarının çıraklık bölümüne kaydettirilmesinin öneminden bahseden sayın Valimiz, kaçak çalışmanın önlenmesi için kayıt yaptırılması gerektiğini belirtti. Okullarda eğitim gören bu yabancı vatandaşlar devletimiz tarafından sigortalarının yapıldığını ve maaş verildiğinin altını çizdi" ifadelerine yer verdi.

Muhammed Cihan Bal