Konya Haberleri

konya haberleri ve güncel konya gelişmeleri, konya ile ilgili tüm video, konya fotoğrafları ve konya haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Gündem

Konya'da eğitim uçağı düştü ve bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi. Uçağın pilotu paraşütle atladı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Isparta

TürkTraktör, Konya Tarım Fuarı'nda yeni bir devrimin kapılarını aralıyor. Fuara Isparta'dan katılan çiftçiler elektrikli traktörü beğendiklerini belirtti.

Isparta

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü'nden BSA kanalına akan balıkların tekrar göle bırakılması için çalışma yürütüldü.

Isparta

Konya'da, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi üzerinden haciz ihbarnamesi gönderilmesiyle tebligattan haberdar olmayan bir vatandaş, 650 bin lira ödemek zorunda kaldı.

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmen duyurdu.. Konya’nın o ilçesi Isparta’ya bağlanıyor. Projeler yürütülmeye başlandı. İşte detaylar..

Isparta

Isparta – Konya yolu ile ilgini müjdenin ardından Ispartalılar, Isparta – Burdur ve Isparta – Antalya (Dereboğazı) yollarının yapımı için...

Isparta

2024 yatırım programına alınan Isparta Konya arasındaki Eğirdir-Gelendost duble yol projesi 29 Mart’ta yapım ihalesine çıkıyor. AK Parti Isparta Milletvekilleri...

Isparta

Isparta Konya Mutfağı tarafından hazırlanan 2.38 cm etli ekmek Türkiye rekoru kırdı.

Isparta

Isparta-Konya arasında Bölünmüş Yol Projesini ilgilendiren yatırımların künyesi detaylarıyla haberimizde..

Isparta

Konya'da yaşanan olayda, Esma K., eşi Davut K.'nin zorla aldığı 8 adet 35 gram bileziği kripto borsasında kaybetmesi ve ardından...

Isparta

Isparta heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Isparta - Konya karayolu için teşekkür etti.

Isparta

Konya Mutfağı bu kez Türkiye’de bir ilk olarak ‘Kilo İle Etli Ekmek’ kampanyası düzenledi.