Protesto Haberleri

protesto haberleri ve güncel protesto gelişmeleri, protesto ile ilgili tüm video, protesto fotoğrafları ve protesto haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da İsrail’e karşı yükselen protestolar devam ediyor. Şehrin en işlek caddelerinde yerlere İsrail bayrakları yapıştırılarak İsrail’e tepki gösteriliyor.

Isparta

SDÜ Öğrenci Konseyi, Bu acımasız zulme sessiz kalmamak adına elimizden geleni yapacağımıza söz veriyor ve bu duruma asla sessiz kalmayacağımızı...

Isparta

Isparta’da Kudüs Platformu, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılar dolayısıyla Starbucks ve McDonald’s önünde protesto yaptı.

Isparta

Isparta’da İsrail’e karşı yükselen protestolar devam ediyor. Kaymakkapı meydanında yerlere ‘Katil İsrail’ yazılı İsrail bayrakları yapıştırılarak İsrail’e tepki gösteriliyor.

Isparta

Aydında meydana gelen asansör kazasında 1 öğrenci hayatını kaybetti. Feci olay, Isparta’da Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından protesto edildi.

Isparta

Isparta'da Kemal Kılıçdaroğlu'na pankartlı protesto Bir grup ülkücü, seçim otobüsü geçtiği sırada 'Selahattin Demirtaş teröristtir' yazılı pankart açtı.

Isparta

Isparta'da çeşitli bölgelerde elinde köpekle dikkatleri üzerine çeken yabancı uyruklu bayan, trafikte tehlikeli hareketler yapıyor.