2023-2024 Futbol sezonunda 2. LİGDE mücadele verecek olan ilimizin tek profesyonel takım olan Isparta 32 sporda teknik patron Hakan Hayati Karaca 1 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

                Kulüp sosyal tesislerinde  saat 12.00’de düzenlenen imza törenine 2. Başkan  Ozan Gezer ve diğer genç   yöneticiler katılırken açılış konuşmasında Gezer özetle şunları ifade etti.

Kesecek İnek Neredeyse Kalmadı Kesecek İnek Neredeyse Kalmadı

                “Hoşgeldiniz.  Hakan hocamızla anlaştık. Geçen sezonki  yapılan yanlışları bu sezon yapmayacağız. Sezon sonuna  kadar hep birlikte tüm camia olarak kalıcı başarılar  için uğraşacağız. Hedefimiz koşan-savaşan-gol atan bir takım kurmaktır.

 Hocam ve ekibiyle başarılı olmak için uğraş vereceğiz. Elbette hedeflerimiz var. Hakan hocamıza kulübümüze  gösterdiği fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sezonda hep birlikte el  ele,  gönül gönüle olalım” dedi.

Hakan Hayati Karaca ise “Hoşbuldum” diyerek söze başladı ve “Kulübümüze her daim sahip çıkan Belediye Başkanımız  Şükrü Başdeğirmen’e, Kulüp Başkanımız  Gültekin Özdemir’e, Ozan Gezer Başkanlarımıza ve diğer tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Soru-cevap faslı olmayan imza töreninde,  1 yıllık sözleşme imzalandıktan sonra Hakan Hayati Karaca hocaya  basın mensuplarının  yeni sezonda  hedef nedir hocam dediler, Hakan hoca ise  “AZ LAF,  ÇOK İŞ. BİZİ SÜREKLİ  İŞ BAŞINDA GÖRECEKSİNİZ” diye cevap verdi.

Yeni sezonda teknik direktör Hakan Hayati Karaca’nın yardımcılıklarını Gökhan Çelebi ve kaleci antrenörü Caner Yaraş yapacaklar.    

(HABER VE FOTOĞRAFLAR:SEDAT CİCAN)