Süleyman Demirel Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile STAR Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği arasında “Değerlendirme ve Akreditasyon Protokolü” imzalandı. Geçtiğimiz aylarda Bankacılık ve Finans Bölümü ile İşletme Bölümünün eğitim kalitesini tescilleyen Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ile Uluslararası İlişkiler Bölümünün eğitim kalitesinin uluslararası nitelikte olduğunu tescilleme yolunda adımlar attı.

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde uluslararasılaşma hedeflerine hem üniversite bazında hem de birim bazında emin adımlarla ilerlediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Saltan, SDÜ’nün nitelikli akademisyen kadrosu, zengin altyapısı ve eğitim kalitesi ile yükseköğretim alanında ülkemizin seçkin üniversitelerinden biri olduğunu söyledi.

STAR Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki sosyal, beşeri ve temel bilimler lisans programlarının gelişiminin teşvik edilmesi, sürekli iyileştirilmesi, eğitim-öğretim kalitesinin güvence altına alınması, İşletme, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri, İktisat/Ekonomi, Finans, Bankacılık, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans Programlarının değerlendirme ve akreditasyonunu faaliyetlerini göstermek üzere kurulmuştur.

Haber Merkezi