Isparta’nın son zamanlardaki gündeme Isparta - Antalya arasında Dereboğazı yolunun duble yol
yapılması Dereboğazı'nın duble yol olması Isparta açısından son derece önemli. Bunun nedenleri burada saymakla bitiremeyiz. Ancak son gelen haberler duble yol olarak Dereboğazı'nın değil, Isparta -Ağlasun - Bucak hattının seçildiği.
 
Sayın Başbakan Isparta Meydanında Dereboğazı ve Isparta - Konya arasının duble yol yapılacağı sözünü verdi. Başbakan verdiği sözü yerine getiren bir siyasetçi.
 
O halde Isparta kurumları, sivil toplum örgütleri, siyasetçisi ile el ele versin ve bu talebini Sayın Başbakan'a iletsin. Isparta’da bu organizasyonu ITSO üstlenmeli, randevuyu AK Parti Isparta Milletvekilleri almalı ve Başbakan'a çıkılmalı. Isparta’nın böyle bir organizasyona ihtiyacı var. Gelin birlik - beraberliğimizi, taleplerimizi ve verdiği sözlerin yerine getirilmediğini Sayın Başbakan'a iletelim.
 
Eğer Başbakan'ın verdiği sözler yerine getirilmezse, AK Parti Isparta’da ciddi sıkıntılar çeker. Sayın Başbakan'ın bir dahaki Isparta mitingi siyasi açıdan sancılı geçer. AK Partili siyasetçiler Sayın Başbakan'a Isparta’da duble yol sözünü vermesine rağmen, bakanlık bürokratlarının bu sözü yerine getirmediğini söylemesi lazım. Yoksa Sayın Başbakan bir sonraki Isparta mitingine, Isparta için verdiği sözü yerine getirilmeyen bir başbakan olarak gelecek. Bunu hiç kimse istemez herhalde.
 
Hele hele Tayyip bey hiç istemez. Bu durumu, gelinen noktayı Sayın Başbakan'a bilgi vermek gerekmez mi?
 
Eminim ki, bu bilgileri alan Başbakan gereğini yapacaktır.