Araç Sahiplerine Çağrı: Karekodu Unutma, Cezayı Önle Araç Sahiplerine Çağrı: Karekodu Unutma, Cezayı Önle

Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleşen Şubat ayı ilk toplantısında 9 maddeyi oy birliği ile görüşüp kabul etti.

Bugünkü toplantıda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in yönetiminde açılan Belediye Meclisi'nde, gündemde bulunan 9 madde tek tek oylanarak oy birliği ile kabul edildi. Kabul edilen maddeler, ilgili komisyonlara havale edilerek detaylı bir şekilde incelenmeye alındı.

Görüşülen maddeler arasında şunlar yer aldı:

  1. Isparta İl Müftülüğü ile "Belde sakinlerinin mahalli müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere işbirliği protokolünün" yapılabilmesi için Belediye Başkanı'na yetki verilmesi.
  2. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Atatürk Park Kafe ve Kirazlıdere Restoran/Kafe’de fiyat tarifelerinin belirlenmesi için encümene yetki verilmesi.
  3. İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılarak Göller Bölgesi Belediyeler Birliği'ne Mekanik Ayırma, Kompost Tesisi ve 2. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi 3.Lot Projesi işinde kullanılması için Belediye Başkanı'na yetki verilmesi.
  4. Belediyenin mücavir alan sınırını belirleyen noktaların ve koordinatlarının eklenmesi.
  5. Gölcük Mahrukatçılar Sitesi yeni alanının belirlenmesi.
  6. Genel imar planı revizyonu kapsamında mücavir alan sınırları içinde kalan yaklaşık 145 hektarlık alanı kapsayan Yakaören Köyü imar planı revizyonunun onaylanması.
  7. İşletme Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Atatürk Park Kafe ve Kirazlıdere Restoran/Kafe’de fiyat tarifelerinin belirlenmesi için encümene yetki verilmesi.
  8. Belediyeye bağlı kuruluşların (ISBAŞ) DBS limitinin güncellenmesi.
  9. İmar planı değişikliklerine yapılan itirazlar ve imar planı değişikliği taleplerinin görüşülmesi.

Kabul edilen maddeler, ilerleyen günlerde komisyonlar tarafından detaylı bir şekilde incelenecek ve ilgili kararlar hayata geçirilecek.

Nadir Öngören