Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, bağlı sendikaların temsilcileri ve komisyon başkanları ile Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Ziyarette, Isparta Belediyesi ile Memur-Sen arasında, öğrencilerin kitapla buluşması, okuma alışkanlığını kazanmaları, kültürel geziler ve öğrencilerimizin gelişimine katkı sunacak kurslarla ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, protokolün Isparta’ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak “Belediye Başkanımıza, bugüne kadar şehrimize yaptığı hizmetleri,eğitime yönelik çalışmaları ve destekleri için teşekkür ediyor,  kendilerine, çıktığı yolda  başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Sayın Selami Kılınç ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları bizleri ziyaret ederek, desteklerini bildirdiler. Memur-Sen İl Temsilcisi Sayın Selami Kılınç’la işbirliği protokolü imzaladık. Protokolümüzün şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı

Özge Çelik