Tüm özel öğretim kategorilerinde YILIN İTİBARLISI ödülünü alan Doğa Kolejleri gücünü kanıtladı. Isparta Doğa Koleji Kamil Tamtürk liderliğinde, Doğanın fark yaratan Eğitim Modeli ve Isparta’mızın en saygın öğretmen kadrosu ile Doğa Anadolu Lisesi Lansman tanıtım toplantısını yaptı.

DOĞA KOLEJİ-1-1

DOĞA ANADOLU LİSESİ AYRICALIKLARIMIZ; ​

Isparta Doğa Anadolu Lisesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında tüm ayrıcalıklarımız ile öğrencilerimiz ile birlikte olacağız.

Alkollü Sürücünün Çarptığı Yaya Öldü Alkollü Sürücünün Çarptığı Yaya Öldü

Ayrıcalıklarımız; Lider Eğitim Anlayışımız​,Teknolojik Alt Yapımız​,Fark Yaratan Eğitim Modellerimiz​, Öğrenci Yeteneklerini Destekleyen Kulüplerimiz​,Okul–Aile İş Birliğimiz, Uzman Akademik Kadromuz​, Akademik Başarılarımız​, Sanat, Spor ve Sosyal Faaliyetlerimiz,Ulusal ve Uluslararası Başarılarımız ​

DOĞA KOLEJİ LİSELERİ

Doğa Liseleri olarak, teknolojik ve bilimsel müfredatımızla  geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Eğitimde fark yaratan içerikleriyle 2002’den bu yana Türkiye’de 123 kampüsü ile eğitime yön veren ve  sektöründe lider kurum olmayı başaran Doğa Koleji. Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesini de bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu çatısı altında marka yolculuğuna devam eden Doğa Koleji, 20 yılda Türk eğitimine sayısız başarı, ödül ve fark dersleri kazandırdı. 

Doğa Koleji bugün yaşam boyu eğitim felsefesiyle öğrencilerine okul öncesinden başlayıp üniversiteden mezun olana kadar tüm eğitim süreçlerinde hayatlarında başarıyı yakalayacakları donanımı sunuyor. Doğa Koleji, öğrencilerine temel eşitlik ilkesiyle Türkiye’nin dört bir yanında dünya standartlarında eğitim veriyor, eğitimde başarı ve kalite hedeflerini daima ileriye taşıyarak ülkemize, Cumhuriyetimize ve insanlığa değer katan nesiller yetiştiriyor.

Doğa Koleji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. 

Öğrencilerimiz, Fizik, Kimya, Matematik ve Biyoloji derslerinin yanı sıra;Bilim Tarihi, Genetik Bilimine Giriş, Uygulamalı Deney gibi fark derslerini de alacaklardır. 

Akademik ve teknolojik altyapısı güçlü, araştırmacı, yenilikçi, üretken bireyler olarak yetişen Doğa Koleji Lisesi öğrencileri; ulusal ve uluslararası platformlar, TÜBİTAK projelerinde, fizik-kimya-biyoloji-matematik olimpiyatlarında ve robotik yarışmalarında yer almaktadırlar.
  
Liselerimizde eğitim politikası, üretim ve proje tabanına dayanıyor. Bu sebeple okulumuz , fizik, kimya, biyoloji ve mühendislik laboratuvarlarına sahiptir. Doğa Koleji Anadolu Liseleri’nde uygulanan t-MBA müfredatı, inovatif bir eğitim benimseyen okulumuzda devam etmektedir. Yapılandırmacı sistem içerisinde bu dersleri alan öğrencilerimiz; problem çözme yeteneklerine sahip, yaratıcı, çok yönlü ve üretken bireyler olarak hayata hazırlanmaktadır. 

Lansman Youtube Link: https://www.youtube.com/watch?v=rK9Pxd__euM