Isparta Doğa Koleji Kamil Tamtürk'ün liderliğinde, Doğa’nın fark yaratan eğitim modeli ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına güzel bir başlangıç yaptı. Kamil Tamtürk; eğitimdeki yenilikçi yaklaşımımızla, her bir öğrenciyi, topluma değer katan, kendine güvenen, gelişen ve potansiyelinin en üst sınırlarına ulaşabilecek birer birey olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz diyerek şöyle devam etti:

“Dünya standartlarında olan İngilizce eğitimi, detaylı danışmanlık ve rehberlik modelimizle öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz. Ölçme, değerlendirme ve iletişimde mükemmeliyetçi bir yaklaşımı benimsiyoruz. Güçlü, saygın ve alanında uzman öğretmen kadromuzla, öğrencilerimizin en iyi eğitimi almalarını hedefliyoruz.

Kampüs okulu olmanın avantajlarıyla, eğitim ve öğretime verilen önem kadar güvenliğe de  önem veriyoruz. Doğa ile iç içe, her türlü sosyal donatıya sahip bir alanda; kodlamadan robotiğe, spordan müziğe, görsel sanatlardan tiyatroya kadar geniş ve zengin bir müfredat ile yeni öğretim yılımıza başlarken, laboratuvarlarımızda öğrencilerimiz bilimin heyecanını ve deneyimin gücünü ilk elden yaşıyorlar.

LGS ve YKS'de elde ettiğimiz başarılarla, hem liseye hem de üniversiteye girişte öğrencilerimizin yanındayız. değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kalarak, Kurumsal ve sistematik  bir yaklaşımla eğitimde fark yaratıyoruz.

DOĞA’MIZDAYIZ, MUTLUYUZ, GURURLUYUZ…

Sınav başarısının yanına yaşam başarısını da ekleyen projemiz olan T-MBA Liderlik Akademisi ile mutluluğun ve başarının birleştiği okulumuzda geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz. Yeni bir eğitim yılına, umutla, heyecanla ve başarıyla başlıyoruz…”

Senirkent'te 25 İşçi İşten Çıkarıldı Senirkent'te 25 İşçi İşten Çıkarıldı