T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından Bitlis-Siirt-Diyarbakır Yolu Bitlis Çayı Viyadüğü ve Bağlantı Yollarının bu gün açıldığını paylaştı.

ISPARTA ANTALYA VE KONYA KARAYOLLARI NE ZAMAN DUBLE OLACAK BİLİNMİYOR

IBAN ile para gönderirken bu karara uymayanlar yandı IBAN ile para gönderirken bu karara uymayanlar yandı

Isparta'nın kanayan yarası Dereboğazı yolunda çalışmalar ne zaman başlayacak bilinmiyor. Ispartalılar Türkiye'nin farklı illerinde yapılan yol çalışmalarını gözlerini kamaştırarak izlemeye devam ediyor.

Isparta-Konya ve Isparta-Antalya bağlantı karayollarında ise çalışmaların olmamasının yanısıra yakın zamanda yapılan ve kısa sürede kullanılmaz hale gelen yapılar pes dedirtti.

Son 10 yıl içinde Isparta'nın sadece haberlerinde gündeme geldiği Dereboğazı yolunda yapılan yapılar gün geçtikçe hasar görmeye devam ediyor.

ANTALYA BÖLGESİNDE İSTİNAT DUVARI GÖÇTÜ

Dereboğazı yolunun Antalya bölgesinde yol çalışmalarının tamamlandığı alanda istinat duvarının yan yatması bu kadar da olmaz dedirtti. İnşaat sektöründen aldığımız bilgilere göre yeni yapılan istinat duvarlarının hatadan kaynaklı yan yattığı tahmin ediliyor.

DENİZLİ AYDIN OTOYOLU 2023'TE BİTECEK ISPARTA'DA GELİŞME YOK 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023 yılında, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu sene tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi. Isparta Dereboğazı yolu ne zaman yapılacak bilinmiyor.

ISPARTA'DA YENİ YAPILAN YOL DARALTILDI KİMSE AÇIKLAMA YAPMADI

Isparta Eğirdir karayolunda sıcak asfalt çalışmaları esnasında askeriye önünde yol daraltıldı. Ülkemizde yollar genişletilirken Isparta'da yolun daraltılmasına kimse anlam veremedi. 

DOĞU İLLERİNDE KIVRIMLI YOLLARA VİYADÜK YAPILDI EĞİRDİR KONYA YOLUNU GÖREN YOK

Doğu illerinde virajlı yollara viyadükler tüneller yapılırken Eğirdir Konya arası sık sık yaralamalı ve ölümlü kaza olan tehlike arz eden yollara çivi çakılmadı. Ülkede heryer hizmet görürken Isparta'nın faydalanamaması Isparta halkını rahatsız ediyor.

HIZLI TREN ÇEVRE YOLU GÜNDEMDE YOK

Isparta halkı hızlı tren ve yeni çevre yolu projelerinin başlamasını istiyor.