İsrail’in Filistin’de yaşattığı zülme karşı harekete geçen İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkezi, ülke genelindeki tüm şube ve temsilciliklerin katılımı ile İncirlik Üssüne doğru yola çıkacak. İHH Isparta Temsilciliği de söz konusu etkinliğe katılmak için yarın yola çıkıyor.

Bu doğrultuda; İHH’nın 81 ildeki şube ve temsilcilikleri de Genel Merkezin yaptığı güzergah programı çerçevesinde belirlenen illerde toplanarak Adana İncirlik Üssüne doğru yola çıkacak. 

ISPARTA İHH YOLA ÇIKIYOR

Genel merkez ve diğer illerden dün yola çıkan konvoy bugün Konya’ya gelecek. Isparta İHH Temsilciliği de konvoya bugün katılım sağlayacak.

ŞEHİR MERKEZİNDE KONVOY YAPILACAK

Bu doğrultuda; bugün İHH Isparta Temsilciliği tarafından saat 14.30’da Fatih Mahallesindeki Zabıta Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptıktan sonra saat 15.00’te yola çıkılacak. Öncesinde ise Isparta şehir merkezinde bir konvoy düzenlenecek. Bu konvoya İncirlik’e gitmek isteyen veya istemeyen herkes katılabilecek. İncirlik’e gitmek isteyenler Eğirdir yolu üzerinden Adana’ya kadar devam edecek. Gitmek istemeyenler ise Migros kavşağında konvoydan ayrılarak evlerine dönebilecek.

İHH İl Temsilcisi Osman Akçil, bugün Isparta'da yapılacak basın açıklaması ve konvoya tüm Isparta halkını davet etti./Özge Kılınç

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi