Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’dan uğurlanan 35 vatandaş Filistin’e ulaştı. Isparta halkının yardımları sahiplerine ulaştırılıyor.

Isparta

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Filistin İnsiyatifi Hareketinin Kaymakkapı Meydanı’ndaki Gazze Nöbet Çadırını ziyaret...

Isparta

Ramazan gecelerinin baş tacı teravih namazı dün akşam başladı. Yatsı namazı ile birlikle başlayan teravih namazında Mimarsinan camii doldu taştı.

Isparta

Isparta Filistin İnsiyatifi, Gazze için düzenlenen sessiz yürüyüşe tüm Isparta halkını davet etti.

Isparta

Isparta’daki Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan giyim ve tekstil ürünleri Gazze’ye ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Isparta

Isparta'da Filistinlilere destek vermek amacıyla "Sizinle İftar, Gazze’li kardeşlerimizle İftihar Ediyoruz" sloganıyla toplu iftar programı yapıldı.

Isparta

Isparta Müftülüğü, Kaymakkapı Meydanı’nda kurulan Gazze Nöbet Çadırında nöbet tuttu.

Isparta

Isparta'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları, İsrail'in Kudüs ve Gazze'deki katliamlarına karşı pankartlı tepki gösterdi.

Isparta

Isparta'da Gönen Fen Lisesinde Gazze ve Filistin’e yardım için Kermes düzenlendi

Isparta

Isparta'da 46 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu birlik, Filistin'e destek amacıyla özgün bir etkinlik düzenledi.

Dünya

Gazze’de acilen insani ateşkes talebinde bulunulan karar tasarısı 10 ülke tarafından reddedildi. Karar 153 ülkenin oyuyla kabul edildi.

Isparta

Isparta Öğretmenevinde, yaşam hakkının gasp edildiği Gazze’ temalı basın açıklaması gerçekleşti. Açıklamaya Isparta Müftü Yardımcısı Seyit Böğet, Avukat Ali Osman...