1999-2004 Yıllarında Belediye' de çeşitli birimlerde görev yapan Mehmet ATEŞGÜL' ün yine belediyede görev alması gündemde. 

Haber Gazetesinin bugünkü haberine göre; Belediye çalışanlarının, partililerin ve kamuoyundan birçok kişinin Ateşgül’ün ikna edilip belediyede etkin bir göreve getirilmesi için Başkan Günaydın’a baskı yaptığı öğrenildi.

Başkan Günaydın’ın bir dönem önce danışmanı olarak birçok başarıya imza atan ve kamuoyu tarafından takdir edilen Mehmet Ateşgül’ün tekrar göreve gelmesi için birçok kişinin seferber olduğu öğrenildi. Balaman döneminde hakkında karalama kampanyası başlatılan, fakat daha sonra tüm iddiaların aslında iftira zincirlerinden oluştuğu anlaşılan Ateşgül, seçimlerden sonra Isparta’ya küserek Antalya’ya yerleşmişti.

Belediyede tamamlayıcı ve itici güç olarak görülen Ateşgül’ün bu iftiralardan sonra onurunun ve gururunun zedelendiğine işaret eden Başkan Günaydın, daha önce yapılan bir röportajında, “Ben istesem de istemesem de Ateşgül belediyeye gelmeyecektir” diyerek aslında olayın özetini çıkarmıştı.

Mehmet Ateşgül’ün, Belediye Başkanı Günaydın’ın ilerleyen günlerde ki projeleri için, hem belediyede ki koordinasyonun sağlanması, hem de halkla sorunların çözümü noktasında etkin bir rol oynaması isteniyor.

Hizmet akışı konusunda ki beklentilere, tecrübe ve deneyimle cevap olacak bir misyona sahip olduğu herkes tarafından bilinen Ateşgül, göreve gelirse belediyede ki idari kadroya da bir ağabey olarak tecrübelerinden yararlandıracağı bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partililer, belediye çalışanları, esnaf ve kamuoyunun büyük bir kısmı, Ateşgül’ün tekrar ikna edilmesi gerektiği konusunda hemfikir.

Başkan Günaydın’ın ilerleyen günlerde Mehmet Ateşgül’ü ikna etmesi bekleniyor.