Anadolu Gençlik Derneği Isparta halkını konferansa davet etti.  Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi : ''Öncelikle tüm hemşerilerimizin Regaib Kandili mübarek olsun,Ülkemizde ve haliylen Isparta’mızda da Aile içi büyük-küçük sıkıntıların sonucunda boşanma oranlarının ayyuka çıktığı bir zamandayız..

Aile olmak için binbir zahmetle kurulan yuvaların dağıldığını görmek, duymak, bilmek ve bu konu hakkında da bişeyler yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.

Ayrıca evlilik oranlarının günden güne düştüğü, hatta evlenme yaşı oranlarının günümüzde 25 – 30 yaş aralığına yükseldiği ve boşanma oranlarının da yüksek seviyelerde olması, geleceğimiz açısından endişe vermeye başlamıştır.

Aile içinde eşimizle, çocuklarımızla iletişim konusunda da küçük, büyük problemler olduğu da aşikârdır. Bu düzenleyeceğimiz programda günümüzde en önemli konu “AİLE” diyoruz ve tüm halkımız bu programa davet ediyoruz. Rabbimiz Evlerimizi huzurlu, mutlu, bereketli, saadetli eylesin. 

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ, MİLLİ GENÇLİK VAKFI OLARAK 23 MART CUMA AKŞAMI SAAT 20:00’DE DÜZENLEYECEĞİMİZ, PSİKOHEKİM ABDULAZİZ YILMAZ’IN SUNUMUYLA  “AİLE İÇİ ETKİLİ İLETİŞİM” KONULU AİLE OKULU PROGRAMIMIZA TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ.

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi
Hanım Üyeler Komisyonu Başkanı

İbrahim Uğur Demiralay