Milletvekili Gökgöz mesajında; 
“İnsanlık olarak zor bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılında bütün dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık ile mücadele ederek kontrollü sosyal hayat dönemine girdik. Her türlü zorluğa rağmen mücadele azmimiz ve inancımızdan asla taviz vermedik. Aşı konusundaki yapılan çalışmalar ve aşının ülkemize ulaşması bu sıkıntılı günleri yakın zamanda atlatılacağımızın müjdesini vermektedir.

Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan ve umut demektir. Covid-19 Pandemi Süreci, ekonomik saldırılar ve pek çok badireye rağmen Türkiye; demokratik, siyasal ve ekonomik büyüme istikrarını 2020 yılında sürdürmüştür ve 2021’de de sürdürmeye devam edecektir. 

Yerli ve milli savunma sanayisinde atılan tarihi adımlar, 60 yıllık özlem olan yerli otomobil, yollar, köprüler, havalimanları, şehir hastaneleri ve Kanal İstanbul gibi mega projeler bu gelişmelere en açık örneklerdir. Bu azim ve kararlılıkla, milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile 2021 yılının başta aziz milletimiz olmak üzere tüm insanlık için sağlık, barış, huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, bütün Ispartalı hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum."ifadelerini kullandı.