Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeni getirilen Gülsüm Tunçbilek çalışmalarına başladı. Ramazan ayı olması münasebeti ile ilk olarak Isparta’daki fakir ve yardıma muhtaç ailelerin tespitini gerçekleştirdi.

   Yapılan çalışmalar neticesinde de tespit edilen fakir ve yardıma muhtaç ailelere yardım paketini de ulaştırdı. Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bildiğiniz gibi Ramazan rahmet, mağfiret ve bağışlanmanın bol olduğu bir aydır.

  Ramazan ayrıca kardeşliği, sevgiyi ve hoşgörüyü ve yardımlaşmayı da içerisine almıştır. Ak Parti Kadın Kolları yönetimi olarak göreve geldiğimiz bu günlerde de bizlerde ilk olarak Ramazan ayının ruhuna uyması münasebeti ile fakir ve yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketi hazırlamak oldu.

   Kısa süre içerisinde tespit etmiş olduğumuz ailelere arkadaşlarımız yardım paketlerini yerlerine ulaştırdı. Siz basın mensupları aracılığı ile tekrar hatırlatmak istiyorum. Çevresinde ya da yakınında ihtiyaç sahibi birileri varsa mutlaka partimizi bilgilendirsinler.

  Bizler de imkânlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi olan arkadaşımızın çözümü konusunda çalışmalarımızı sürdürelim. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımız sadece gıda maddesi olarak kalmayacak.

 Bir ailenin evinin ne ihtiyacı varsa gücümüz nispetinde çözmeye çalışacağız” dedi.