Ak Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanı olarak seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde tüm adaylarımızın Yeni Türkiye için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ak Parti teşkilatının tüm üyeleri ve gönül verenleri gibi biz Kadın Kolları da hiç aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
 
Başkanlık Sistemi, Yeni Anayasa, çözüm süreci, eşit vatandaşlık, insan hakları, inanç özgürlükleri gibi hayati söylemler ile Yeni Türkiye’yi vadeden Ak Parti’nin yeniden güçlü bir şekilde iktidarı için tüm gücümüzle sahada olacağız.

Seçim beyannamemiz toplumu kuşatmamızda referans olacaktır. Yeni Türkiye sözleşmemizde insan onuru için yapılan hizmetler tek tek yer almaktadır. Yine insan onuru için verilen anti sömürgeci bir mücadele de mazlum milletlere sahip çıkmak da Yeni Türkiye’nin önceliklerindendir. 

Dik durabilecek idari bir yapı için de Başkanlık Sistemi bizim için memleket meselesidir ve 2023 hedeflerimiz için çok önemlidir. Bu kutlu yolda tüm Isparta halkından destek istiyoruz.
Ayrıca mübarek üç aylara girdiğimiz bu bereketli günlerin bütün İslam ümmeti için güzel başlangıçlara neden olmasını, Kutlu Doğum etkinlikleriyle Peygamber Efendimiz’i gönüllerinde ağırlayan, anan milletimizin, hepimizin Allah, peygamber aşkı, sevgi, kardeşlik gibi duyarlılıklarını artırmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

“Allahümme bariklane fi Recebe ve Şaban ve belliğna Ramazan”… (Allah’ım bize Recep ve Şaban’ı mübarek eyle ve bizi Ramazan’a ulaştır)

Ak Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanı
Havva Saraç