Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önemli uyarılarda bulundu. Tek form ile tipobet kayıt işlemleirni tamamlayabilirsiniz. Muhtarlardan yapılan hizmetleri korumalarını, sahiplenmelerini ve devletin malına sahip çıkmalarını istedi.

Devletin malını kendi malımızdan daha fazla korumamız gerektiğini belirten Başkan Başdeğirmen; “Arkadaşlar burada hepinizin istek ve taleplerini dinliyoruz. İmkanlar dahilinde aciliyet durumuna göre yapmaya çalışıyoruz. Ancak sizlerden bir ricam var. Milli servetimize sahip çıkalım. Yapılan bir hizmet varsa, bir eser varsa, bir emek varsa lütfen onu hep birlikte koruyalım ve sahiplenelim. Kontrolünü, bakımını ve korumasını yapalım. Ve her şeyi devletten beklemeyelim, mahallemizde kendi imkanlarımızla çözebileceğimiz bazı sorunları çözmeye çalışalım. Sizden ricamız bu. Yapılan tesislerin, hizmetlerin korunması” diye konuştu.

Mahallelerdeki okul, cami, sağlık ocağı, sosyal tesis, park ve benzeri gibi eserlere sahip çıkılmasını isteyen Başkan Başdeğirmen, otobüs duraklarında yaşanan sıkıntıyı şöyle anlattı; “Otobüs duraklarını belediye olarak temizliyoruz. Aradan bir hafta bile geçmeden eskisinden beter oluyor. Maalesef gençlerimiz sprey boyalarla otobüs duraklarının camlarını boyuyorlar. Tekrar yeni bir ekip çıkartıp tinerle bütün camları yeniden temizliyoruz. Gereken bakımlarını, tamiratlarını yapıyoruz. Bunların korunması birazda muhtarlar olarak bizlere düşüyor. O gençler bizim gençlerimiz, hep birlikte uyarmamız lazım. Devlet malının değerini gençlerimize anlatmamız lazım” dedi. /İbrahim DEMİRAYAK