Antalya Çevre Yolu ile ilgili tartışmalar sürüyor. Asfalt çalışmaları sırasındaki tartışmalardan sonra şimdi de kavşak ve sinyalizasyon tartışmaları gündeme geldi.

Çevre Yolunun en işlek kavşağında sinyalizasyon bulunmaması ciddi kazaların meydana gelmesine ve vatandaşların can güvenliğinin ortadan kalkmasına neden oluyor.
 

Davraz Mahallesinden gelen ve Mahrukatçılar Sitesi ile Davraz Kayak Merkezi'ne geçişi sağlayan
kavşakta sinyalizasyon yok. Vatandaşlar burada sinyalizasyon  sisteminin olmaması nedeniyle sürekli trafik kazası meydana geldiğini belirterek, yetkililerin bir an önce sistemi kurması gerektiğini belirtiyorlar.

Burada normal bir kavşak sisteminin dahi olmadığını, sadece karşıdan karşıya geçiş verildiğini belirten vatandaşlar: "Aslında kavşak burada olmalı. Bölgenin en işlek, en fazla geçiş olan bölgesi burası.

Mahrukatçılar Sitesi'ne, yetkililerin bir an önce sistemi kurması gerektiğini belirtiyorlar. Burada normal bir kavşak sisteminin dahi olmadığını, sadece karşıdan  karşıya geçiş verildiğini belirten
vatandaşlar:"Aslında kavşak burada olmalı. Bölgenin en işlek, en fazla geçiş olan bölgesi burası.

Mahrukatçılar Sitesi'ne, Diyadin köyüne, Davraz Kayak Merkezine ve bir çok köye buradan gidiliyor. Buna rağmen ciddi bir kavşak yok. Geçiş var ama sinyalizasyon sistemi yok.

Sürekli kaza yaşanıyor ve insanlar yaralanıyor, maddi hasar meydana geliyor, canlar gidiyor. Yetkililerin burayı görmesi ve önlem alması gerekiyor. Bu kadar önemli bir kavşak nasıl görülmez?" şeklinde konuştular.