4 Nisan 2021 Pazar günü yapılan programa Çok Ses Tek Nefes eTwinning Projesinin kurucu ve ortak okullarının yönetici, öğretmen ve öğrencileri katıldı. Programda konuşma yapan Bursa İstaş Kentaş Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ümit ARSLAN; “Projemizle ülkemizin zenginliği olan farklı söyleyişlerin farklı yörelerdeki kullanımlarını araştırıp öğrencilerimizde farkındalık oluşturmayı, kültürel zenginliklerimizi öğrencilerimize tanıtarak hayatlarına geçirmelerini amaçlıyoruz. Proje süresince dilimize yabancı dillerden gelen sözcüklerin yerine o sözcüklerin yörelerimizdeki farkı söyleyişlerini tespit edip Türkçe kullanımlarını yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin yabancı sözcük kullanımı yerine güzel Türkçemizin söyleyiş zenginliğini fark etmelerini sağlayacağız. ”dedi.
Programa konuk olarak katılan hat sanatçısı Dr. Ömer Faruk DERE Kaligrafi sanatını katılımcılara tanıtarak yöresel söyleyişleri Kaligrafi sanatını kullanarak yazdı. Dr. Ömer Faruk DERE Kaligrafi sanat dalının güzelliklerini uygulamalı olarak katılımcılara göstermiştir. Program proje ortağı okul öğretmenlerinin Türkçemizin söyleyiş zenginliği söyleşileri ve şiir okumaları ile tamamlandı.  
Öte yandan Sehit Komised Muhsin Kiremitcide  ön kayitlar Hizli başladi. 06. 04. 2021Sali Gunü yapilan ön kayit töreniyle okulumuz önkayitları baslattı. Ilk etapta 13 oğrencinin kayıdı yapildı. Bu yıl Isparta Halkının Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokuluna karsı teveccühü okul yönetimini sevindirmekte ve  yoğun bir taleb olacagı beklenmektedir.