Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmede mesleki eğitimin daha iyi seviyelere gelmesi için istişare toplantısı yapıldı.
Gerçekleşen ziyaret ile ilgili konuşan gül küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Mehmet Boyacı ısparta il milli eğitim müdürü sayın Erhan Baydur’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretinden dolayı sanayimiz, üyelerimiz ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederiz dedi. Pandemi döneminde ısparta valimiz Ömer Seymenoğlu’nun destekleriyle gül küçük sanayi sitesi içerisinde eğitim vermekte olan tobb mesleki ve teknik anadolu lisesinde kimya bölümünde eğitim görmekte olan öğrenciler ve öğretmenler tarafından üretilen dezenfektanın ilimize ve çevre illere gönderildiğini ve büyük hizmetler verildiğinin altını çizen boyacı, ayrıca okulumuzda bulunan motor kaporta ve elektrikli ev aletleri bölümünde eğitim gören ve mezun olan öğrencilerinde meslek hayatına hemen başladıklarını ve işe girdiklerini söyledi. Motor kaporta ve elektrikli ev aletleri bölümlerine günden güne talebin artığını söyleyen boyacı, bu bölümlerden mezun olan öğrencilerin hemen istihdam edildiğinin altını çizdi. Meslek okullarının tercih edilmesinin artması için  çevre köyleri dolaştığını ve velilerin ve öğrencilerin iyi bir konaklama talebinin olduğunu bu noktada yukarı sanayide bulunan daha önceden yurt olarak kullanılan günümüzde ise meslek eğitim merkezi tarafından kullanılan yurt binasının tamamının meslek okullarının kullanacağı şekilde yurda çevrilmesini ve tobb mesleki teknik anadolu lisesine atölye yapılmasını il milli eğitim müdüründen talep etti.
Isparta il milli eğitim müdürü Erhan Baydur, gül küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Mehmet Boyacı’nın eğitim gönüllüsü bir birey olduğunu hiçbir beklentisi olmadan eğitime katkılar sağladığını belirterek mesleki eğitimi daha ileri noktalara getirmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Eğitime büyük önem veren Isparta valimiz sayın Ömer Seymenoğlu’nun verdiği desteklerle tobb mesleki ve teknik anadolu lisesine atölye yapılacağının müjdesini veren Baydur, mesleki eğitim merkezi tarafından kullanılan binansında yurda çevrilmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı il milli eğitim müdürü sayın Erhan Baydura çok teşekkür eden boyacı, başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun dedi.  
 

Çiftçilere Süt Desteklemesi Yarın Yatıyor Çiftçilere Süt Desteklemesi Yarın Yatıyor