Isparta'nın internet fenomeni, Cengiz Recep Bilgiç, mahlas isimli Mustafa Aras isimli vatandaş Mayıs ayında Isparta merkezinde bisikletiyle il özel idare kampüsü civarında ilerlerken kavşakta bir araçla çarpıştı.

 Mustafa Aras, bu kaza sonrası başından ve ayaklarndan çeşitli yaralar aldı. Yaklaşık 2 ay boyunca evde ve hastanede çeşitli tedaviler görerek normal hayatına dönmüşken, evine gelen bir yazıyla şoka uğradı.

Aras, başından geçenleri şöyle anlattı;

Ben internet fölomeniyim, Isparta'da çeşitli canlı yayınlarla 5 bin takipçime haberler ulaştırıyorum, birgün Özel İdareye gittim ordan çıkışta bir araba bana çarptı. Aracın sahibi çok anlayışlı biriymiş sağolsun, her türlü yardımı yaptı.

  Ancak kazadan 2-3 ay sonra Özel bir Sigorta şirketi bana 5.500 lira ceza yolladı. Bende sigortacılar aradım durumu anlattım, durumum  zayıf, araç sahibiyle sorunum yok, kendisiyle dost olduk, ama bu sizin ettiğiniz ayıp, neden ceza yolluyorsunuz bana dedim. Biz bilmeyiz, alacağımız parayı biliriz başka yapacak bişey yok. bu parayı mecbur ödeyeceksin dediler.

Mağdur olduğumu buradan tüm vatandaşlara bildiriyorum. Saygılar sunuyorum. dedi.