Merkeze bağlı Sav Kasabası’nda da seçimlere iki gün kala Ak Parti geniş katılımlı bir halk mitingi düzenledi. Partinin Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, belde halkına seslenerek, herkesi Ak Parti’ye oy vermeye davet etti.

SAV’DAKİ AK PARTİ MİTİNGİNE BÜYÜK İLGİ…

Sav Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi tarafından organize edilen miting programı dün saat 21.00’de Kasaba Meydanında yapıldı. Programa; Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Genel Meclisi Üyesi adayları, Sav Belde Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Sav eski Belediye Başkanları, İşadamı Ali İhsan Altınok, Sav Belde Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi ve belediye Meclis üyesi adayları ile kasaba halkı katıldı. Söz konusu mitinge TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in ve Isparta Milletvekili Recep Özel ile İl Başkanı Osman Zabun’un da katılacağı ancak, Isparta’daki mahalle mitingleri nedeniyle katılamadığı öğrenildi. Program, kasaba Meydanlığında yapılması planlanan ancak yoğun yağmur yağışı nedeniyle Düğün Salonuna alınmasına rağmen rağmen mitinge ilginin büyük olması dikkat çekti.

MEHTER TAKIMINDAN MUHTEŞEM KONSER

Program öncesinde Sav Kasabası halkına Uyuşturucu İle Mücadele Derneği (UYUMDER) tarafından kurulan Mehteran Takımı tarafından Mehter Konseri verildi.

İPEKÇİ; “SİZLERE GÜVENİYORUM VE SİZLERLE KASABAMIZA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan programın açılış konuşmasını Sav Belde Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi yaptı. İpekçi konuşmasında; “Benim değerli kasaba halkım. Sizlere hizmet için bu göreve talip oldum. Sizlerle birlikte başaracağımıza da inancım tamdır. Çünkü, bu konuda sizlere güveniyorum. Allah’ın izniyle Pazar günkü seçimlerde partimiz ve dolayısıyla partimizin adayı olarak ben bu zorlu görevi üstleneceğim. Ekibimizle ve sizlerin desteği ile de kasabamıza çok güzel hizmetler yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

“TÜM PROJELERİ TEK TEK HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Allah’ın izni ve siz değerli kasaba halkımın teveccühüyle göreve seçildiğim zaman daha önce projelerimin içinde de açıkladığım gibi kasabamızı Doğalgaz’a kavuşturacağız. Bu konuda, sayın Milletvekillerimiz S. Sadi Bilgiç, Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Ankara’da Enerji Bakanlığı ile yaptıkları yoğun temaslar neticesinde Sav Kasabamızı 2019 yılında Doğalgaz verilecek merkezlerin arasına aldırdı. Yani, doğalgaz konusu programa alındı. Diğer bir konu ise kasabamıza

kazandıracağımız Gölet konusu. Bu konuda da sayın Milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz, Tarım ve Orman Bakanlığı ile temaslarını sürdürüyor. Bunların yanı sıra kasabamıza yapacağımız tam 41 tane projemiz var. Allah’ın izniyle tüm bu projeleri Ak Parti iktidarımızın da desteğiyle kasabamızda hayata geçireceğiz” dedi.

PARLAK; “ŞAKİR BAŞKANIMIZI SEÇİN, HİZMETLERİ TERCİH EDİN”

Programda daha sonra kürsüye Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak geldi. Başkan Parlak konuşmasında, Sav Kasabasının her seçimde Ak Parti’ye yüksek oranda oy verdiğini “Sizlere yani tüm kasaba halkımıza partimize gösterdiğiniz büyük teveccühten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaallah bu büyük teveccühünüzü 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde de ortaya koyarak Şakir İpekçi Başkanımızı seçip bizlere göndereceksiniz. Bizler de, yerel iktidarla genel iktidarın birleşmesiyle sizlere büyük hizmetler getireceğiz. Bilindiği gibi, kasabamız önce yani partimiz kurulduğu yıl partimize geçen Mehmet Tulum Başkanımız, ardından Yusuf Dede başkanımız ve son olarak Mustafa Şahin Başkanımızla sizlere hizmet ettik. Bir dönem ara verdik ve yeni bir dönemde daha bu görevi partimize yani adayımız Şakir İpekçi başkanımıza vermenizi sizlerden istirham ediyorum” dedi.

GÖKGÖZ; “ŞAKİR BAŞKANIMIZI SEÇECEĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOKTUR”

Programda son konuşmayı Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz yaptı. Gökgöz de konuşmasında; “Değerli Savlu kardeşlerim. Bilindiği gibi Pazar günü çok önemli bir seçim yapılacak. Bu seçimde sizler kasabanızın gelecek 5 yılında görev yapacak yöneticilerini seçeceksiniz. Bizleri ve dolayısıyla buradaki adayımız Şakir İpekçi kardeşimizi tanıyorsunuz. Ülkemiz, ilimiz ve kasabamız için sizlerin bizlere destek vereceğinizden hiçbir şüphem yoktur. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.

“SAV’A ÇOK GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”

Sav Kasabamızın gelişmesi, modernleşmesini istiyorsanız Şakir İpekçi kardeşimize destek veriniz. Bakın bu soğukta salonumuzu doldurdunuz. Bu durum sizlerin bizlere olan güvenini ortaya koymaktadır. İnşaallah bu ilgi ve teveccüh yarın sandığa da yansıyacaktır ve dolayısıyla Şakir kardeşimizi göreve seçtiğinizde bizde sizleri mahçup etmeyecek ve buraya çok güzel hizmetler kazandıracağız.

“SAV’I HEP BİRLİKTE KALKINDIRACAĞIZ”

Biliyorsunuz ki, Ak Partinin hizmet aşkı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm ülkemize yayılmış durumdadır. Sav kasabası olarak bu aşkı sizlerde en iyi şekilde yaşıyorsunuz ve bunu 31 Mart’ta sandığa yansıtacağınızdan şüpheniz yoktur. Bu yerel seçimlerde adayımız Şakir İpekçi başkanımızı seçerek birlik ve beraberlik içinde kasabaya hizmetleri akıtacağız. Belediyecilik işi gönü işi sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlerin huzurundayız. Seçimlere artık sadece ve sadece üç gün kaldı. Sizlerin Sav Kasabasında Şakir Başkanımızı seçeceğinizden hiçbir şüphem yoktur. Bizler de, Sav Kasabası ile birlikte ilimizdeki 22 Belediyenin 22’sine de talibiz. Hedefimiz, tüm belediyeleri kazanmaktır.

“DOĞAZGAZ’I SAVA SADECE BİZ GETİRİRİZ, BAŞKASININ DEDİKLERİNE İNANMAYIN”

Duyduğuma göre, birileri burada çıkıp doğalgazı biz getiriyoruz kasabamıza hayırlı uğurlu olsun diyormuş. Arkadaşlar, doğalgaz bu kasabaya Ak Parti iktidarının yani bizlerin çalışmasıyla gelir ancak. Doğazgazı sadece biz getiririz. Bakanlıklarla görüşen

biziz. Öyle, Encümen kararı alıp doğalgazı biz getiriyoruz demekle bu işler olmuyor. İnşaallah sizler de Pazar günü oylarınızı Ak Parti’ye yani adayımız Şakir İpekçi Başkanımıza vereceksiniz ve kasabamıza doğalgaz gelecek” dedi.

GÖZGÖZ, İPEKÇİ’NİN SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Programın sonunda ise; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, partisinin Sav Belde Başkan Adayı Şakir İpekçi ve Belediye Meclis Üyesi adaylarını tek tek tebrik ederek yarınki seçimlerde başarılar diledi. Gökgöz, daha sonra Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi’nin Seçim Bürosunu da ziyaret etti ve bir süre İpekçi ve ekibiyle görüşerek seçim stratejileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.