Cumartesi gecesi gençler arasında çıkan kavgaya baba karışınca bıçaklar çekildi. 2 kişi yaralanırken bıçakla saldıran baba tutuklandı.

Yalvaç’ta Cumartesi gecesi gençler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Edinilen bilgilere göre Anlatan Meydan’da bir mesele yüzünden tartışan Ç D ile K..M. kavga etmeye başladı. Kavganın olduğu yere tarafların yakınlarıda haber alır almaz koştu. K. M’nin babası H. M. (51) olay yerine geldiğinde yerde kara kucak boğuşan  oğlu ile hasmını görünce yanında bulunan ekmek bıçağını oğlunun üstündeki Çağrı D’ye iki kez sapladı. Olaya müdahale etmek isteyen Çağrı’nın ağabeyi Ertan D'ye de bıçağı sallayan Haşim M. onu da kolundan yaraladı.

Olayın polise haber verilmesinin ardından taraflar ayrıldı. Yaralanan Çağrı D. ilk müdahalesinin ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilirken Ertan D’nin ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği öğrenildi. Karnından ve sırtından 2 bıçak darbesi alan Çağrı D’nin midesinin delindiği ve ameliyata alındığı öğrenildi. Olaydan sonra gözaltına alınan şüpheli Haşim M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Yalvaç B tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

NURETTİN ARKAN YALVAÇ