Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezon başında lisansa engel borçlar dönemin yönetim kurulu tarafında ödenmediği için ligde gençlerle mücadele eden Ispartaspor, ayağına kadar gelen 3 puanı kazamadı ve ligde kalma adına çok önemli bir puan kaybı yaşadı.

ORTA SAHA MÜCADELESİ

 Ispartaspor – Orhangazispor maçı dün saat 13.30’da Isparta Atatürk Stadyumunda başladı. Maçı hakemlerinin normal bir maç yönettiği karşılaşmada gerek Ispartaspor gerekse konuk ekip Orhangazispor birbirlerinin kalesinde önemli bir pozisyon yaratamadılar. Dolayısıyla ilk yarı 0 – 0 golsüz sona erdi.

ISPARTASPOR BEKLENEN OYUNU ORTAYA KOYAMADI

Ispartaspor ikinci yarının büyük bir bölümünde rakibine oranla üstün göründü. Ancak, gol yollarında etkili olamayınca diğer bir deyişle son vuruşu yapamayınca bir türlü skorda da üstünlük sağlayamadı ve maç başladığı gibi 0 – 0 golsüz sona erdi.

ISPARTASPOR 15 PUANA YÜKSELDİ

Ispartaspor bu beraberlikle 14 olan puanını 15’ye yükseltti. Ancak, sondan üçüncü sıradaki yerini değiştiremedi.

GÜMÜŞHANESPOR GELİYOR

Yeşil – Pembeli ekip, haftaya yine kendi saha ve seyircisi önünde maç yapacak. Bu defa Ispartaspor’un rakibi Gümüşhanespor olacak.  

 

 

 

MAÇIN KARNESİ :

STAD: Atatürk

HAKEMLER : Ömer Murat Ülger**, Özkan Yaşasın**, Eser Eti**

ISPARTASPOR : Akın**, İbrahim**, Kasım** (dk.54 Cihat*), Mevlüt**, Şevki**, Recep**, Ali** (dk. 82 Hasan*), Özkan**, Refik** (dk.90 Refik*), Ömer**, Osman**.

ORHANGAZİSPOR : Onur**, Mustafa**, Niyazi**, Semih**, Mesut**, İrfan**, Mahir Kemal**, (dk.62 Nurullah*), Kamil*, Göksel*, Serhan*, Devrim* (dk.46 Görkem*)

GOL : Yok

S. KARTLAR : Kasım, Özkan, Refik, Ömer (Isparta), Onur, Mesut, İrfan (Orhangazi)

 

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI :

Dak. 16: Konuk Orhangazispor atağında Mesut’un sağ taraftan kullandığı köşe atışında ceza sahasına gelen top Serkan’ın kafasından sekti ve arka direkte bulunan Göksel’in önünde kaldı. Bu futbolcu yakın mesafeden topu üstten auta atarak takımı adına mutlak bir golü kaçırırken, Ispartaspor’a da büyük bir ‘oh’ çektirdi.

Dak. 35: Ispartaspor atağında Osman aldığı topla ceza sahasına girdi. Çaprazdan çektiği sert şutu kaleci Onur iki hamlede önledi. İlk yarı golsüz berabere sona erdi.

Dak. 52: Refik, sağdan yapılan ortada ceza sahasının önünde topla buluştu ve vuruşunda kaleci topu kornere çelerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dak. 60: Ani gelişen Ispartaspor atağında Orhangazi defansı az adamla yakalandı. Pozisyonu 2’ye bir yakalayan Ispartaspor’da Ömer, bomboş pozisyondaki arkadaşına vermek yerine şahsi oynayınca topu kaptırdı ve takımını mutlak bir golden etti.

Dak. 77: Soldan yapılan ortada topla buluşan Ömer topu kaleciye teslim etti.

Dak. 89: Ani gelişen konuk Orhangazispor atağında Serhat’ın sert şutunu kaleci Akın önledi.

Karşılaşmada gol olmadı ve maç başladığı gibi 0 – 0 berabere sona erdi.